Honnan tudhatom, hogy túl szőrös vagyok-e?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, és igazából még szinte semmi arcszőrzetem nincs, csak a hónaljamat borotválom.
A kérdésemhez kapcsolódóan, a lábamról lenne szó. A lábam alsó része szőrös (térdtől lefele, de a combomon még csak most kezd nőni). Több barátom is megemlítette már viccből, hogy szőrősebb lent a lábam mint az övé, de felül meg full csupasz vagyok.
És tényleg elég szőrös, de nem tudom, hogy mi számít már túlságosan is annak.
És emiatt néha így úgy rakom a lábamat, hogy így ne azt nézzék (nem nézik, csak hogy véletnenül se). És nekem ez így kicsit kellemetlen, borotválni meg nem szeretném.
Köszönöm előre a válaszokat! :)
2017. jan. 1. 03:21
1/3 anonim válasza:
Ha fiú vagy mit foglalkozol ezzel? Fiú vagy ember, a fiúk szőrösek! A lányok is csak ők szőrtelenítenek. Én milyen szőrös voltam már alsósba is deréktól lefelé, na az nem volt semmi! És tesin jó rendesen látszódott amit pár csaj meg is jegyzett hogy milyen sűrű szőrjeim vannak! De a lényeg hogy ne rakosgasd a lábadat ide meg oda mert te fúú vagy nem lány, neked erre semmi szükséged. (41ff)
2/3 anonim válasza:
Jézusom! Nehogy borotváld a hónaljadat!!! Te fiú vagy! A fiúk úgy néznek ki jól, ha szőrösek. Hogy mit mondanak a haverok, az ne érdekeljen, azok csak húzni tudják egymást. Meg ne próbált a lábadon leborotválni a szőrt, mert borzalmasan fogsz kinézni, és később meg sokkal több fog visszanőni. Csak az az egy szokott egy kicsit kevésbé jó lenni, ha az embernek a hátán is nő a szőr, és nem csak a vállán egy kevés, hanem az egész hátán, persze leborotválni ezt sem kell.
3/3 anonim válasza:
Ha az osztálytársadnak nem tetszik, akkor mondd neki, hogy foglalkozzon a saját lábával! De ha nem akarod megbántani, akkor csak annyit mondjál, hogy engem nem zavar, jobb, mintha csupasz lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!