Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom hogy van-e...

Honnan tudhatom hogy van-e még gerincferdülésem?

Figyelt kérdés
3 éve a gyors növekedés miatt azt mondták hogy gerincferdülésem van,és 1 éve elkezdtem kondizni,és eléggé egyenesen járok,a gyakorlatokat is szabályosan végzem egyenes háttal (már amelyiket úgy kell) és nem érzek fájdalmat a hátamba egyáltalán,amikor voltunk iskolai orvosnál és nem mondta hogy hanyag tartásom lenne és azt se hogy gerincferdülésem van,akkor helyrejött?Vagy hogy tudom ezt megállapítani anélkül hogy külön elmennék orvoshoz ez miatt ? (tudom rákérdezhettem volna ott de elfelejtettem)
2016. ápr. 14. 17:20
 1/3 anonim válasza:
Orvosi vizsgálat. És, pl. röntgen nélkül nem hiszem, hogy ránézésre ilyet meg lehet állapítani.
2016. ápr. 14. 19:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Orvos ránézésre akkor hogy tudta megmondani?
2016. ápr. 14. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha ránézésre nem látszik, fölösleges a röntgen, a minősége miatt sokszor semmit se ér.

Az egészség nem 0 vagy 1

de valószínű elmúlt

2016. ápr. 15. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!