Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom van, miért fáj a...

Mi bajom van, miért fáj a gyomrom?

Figyelt kérdés
Szülés után lefogytam utána kezdet fájni a gyomrom és sok lett a savam ! Közben kiderült van epekövem is ami egyre többet nyom ! Most 2 hónapja ott tartok hogy nyom az epém és sok a savam ,sárgás színű a székletem mi lehet ez ?Hiába kapok gyógyszereket ,eddig nem hat quamatel 20 mg 2 szem ,nospa 2 szem ...
2010. máj. 3. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
ugyanez a szitu nálam is, kivéve a szülős részt. Nálam a melegítés vált be csak. Vagyis olyan közel teszem a hajszárítót a gyomromhoz, hogy szinte már éget, és az jót tesz. Plussz a szódabikarbónás víz.
2010. máj. 3. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy gyomortükrözés lesz a vége ?
2010. máj. 3. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is csináltak. de egyáltalán nem fájt.
2010. máj. 3. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Diéta és feltétlenül belgyógyász. Lehet, hogy REFLUXOS / nyitott gyomorszáj / a jelenség oka. A savasság és az stresszes élet idézheti elő. Ha az orvos tanácsolja feltétlenül menj el tükrözésre. Nem vészes de legalább megtudod mi okozza a fájdalmat. Én végigjártam ezt már. Minden évben tükröznek és vannak nagyon jó gyógyszerek.
2010. máj. 5. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!