Elég keveset eszek, és a napokban nagyon fáj a gyomrom és nem vagyok valami jol. Mi lehet a bajom? Büvebben lent
Figyelt kérdés
Nem érzem hogy éhes lennék, napok óta hányingerem van, és fáj a hasam. Elég keveset eszek mert napi kajám kb: 2 virsli meg valami szendvics vagy ha fött kaját eszek abbol is elég keveset. Sok baj volt már a hasammal, de nem tudom mit kéne tennem nem vagyok éhes. És melózok is nem nagyon van idöm enni amugy sem. 21 éves lány vagyok, 162cm és 54kg. Segitsetek kérlek2009. dec. 31. 09:17
1/1 anonim válasza:
Elsődleges, hogy menj el orvoshoz! A Hasfájással nem szabad játszani!! Én orvosnak tanulok most; maximum felír egy étvágygerjesztő gyógyszert.bár nem minden esetben segít!Lehet, hogy ennek a folytonos hasi gondoknak Lelki eredete van....Ha nem kívánod az ételt akkor is egyél...Az is táplálék és szükséged van rá..és sok folyadékot igyál..
21 éves vagy 54 Kg..Szerintem sovány vagy a korodhoz képest..Mindenképp látogass el a háziorvosodhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!