Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nincs étvágyam az...

Miért nincs étvágyam az utóbbi napokban?

Figyelt kérdés

Nem tudom, de az utóbbi napokban nagyon keveset eszek, beteg, lázas nem vagyok. De mikor valamit elkezdek enni egy nagyon kicsit eszek belőle és már nem kell, utána ismét éhes vagyok, és ugyan ez a forgatókönyv..

Valami lappang bennem? :S

2011. ápr. 16. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:

szia:)

szerintem attól is lehet, ha stresszes vagy...még ha nem is érzed magad idegesnek, legbelül stresszelsz...

nem biztos, hogy lappang vmi, mert ha különben jól vagy, akkor sztem nem...:)

gyümit próbálj enni, csokit, amit szeretsz:)

jobbulást:)

remélem segítettem:)

2011. ápr. 16. 09:42
 2/4 anonim ***** válasza:

ja és am attól is lehet, ha össze van szükülve a gyomrod...igyál sokat, pl. teát, és az bővíti, és ugye méregtelenít...:)

persze ha nem mész sehova akkor, mert ugye a sok folyadék miatt eltudj menni wc-re...:)

remélem segítettem:)

2011. ápr. 16. 09:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a stressz miatt, egyébként teljesen jól vagyok. Most hogy mondod, megpróbálok egy kicsit több folyadékot inni. Köszi a tippeket! :)
2011. ápr. 16. 09:47
 4/4 anonim válasza:
Lehet hogy többet kéne sportolnod!Ha az ember sportol utána a szervezet igényeli az ételt, és nem lehet olyan, hogy nem leszel éhes, mert muszáj enned.Különben... meghalsz.Ugye ezt eddig is tudtad. :D Szóval sportolj!Szerintem.
2011. ápr. 28. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!