Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van akkinek vérfóbiája van?...

Van akkinek vérfóbiája van? Le lehet küzdeni? 14/L

Figyelt kérdés

#Vérfófia
2016. dec. 23. 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Le lehet győzni. A véreshurkával kezdd az ismerkedést, az egy nagyon jó kiindulópont.
2016. dec. 23. 12:14
 2/9 A kérdező kommentje:
1. Köszi de ilyen emberek véleményét nem kértem mint a tiéd! Tartsd meg magadnak.
2016. dec. 23. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Feltételezem,hogy a vérnek a színe zavar.Nem véletlen,hogy a figyelmeztető jelek többnyire pirosak.A természetben a vér erőteljes vörös színe is arra figyelmeztet,hogy valami baj van.Gondolj bele,mi lenne ha mondjuk átlátszó lenne a vér!Talán észre sem vennéd,hogy vérzel.Gondolj arra,hogy milyen jól megtervezett-isteni- dolog ez az egész!Az elsődleges figyelmeztetés a fájdalom.De ha az nincs,akkor is ott van a vér,ami tudatja veled,hogy valami baj van.
2016. dec. 23. 12:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. dec. 23. 13:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is irtózok tőle,de nem minden helyzetben...

Pl.ha egy kaszabolós film megy, az még nem izgat...

Ha pl elsősegély nyújtási előadásokon értípusokról meg művesékről beszélnek, az már eléggé idegel, pláne ha mondjuk nyaki ütőér elszorításáról és ilyen cuki dolgokról van szó

És a legrosszabb: a visszér. Hányingerem van még a visszérkenőcs reklámoktól is... Brr

Viszont ha pl megvágom magam véletlen, az égatta világon semmi bajom nincs, szépen ellátom és kész, fájni fáj de nem érdekel hogy húú vérzek... Sajnos nállam eddig ez még nem múlt el... De még van idő, még csak 14 vagyok..

Jah, amúgy irtózok a lábfejemhez érni... Egyszerűen ahogy kilátszanak az ereim valami iszonyatos... Nem hogy más nem érhet hozzá, még én is alig birom megmosni sokszor hogy ne ájuljak el, van amikor nem tudok elaludni mert beképzelem hogy érzem ahogyan folyik a lábfejemben az ereimben a vér... Borzasztó

2016. dec. 24. 00:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok ha megvágom magam nem leszek rosszul, de ha más ember vérét láttom akkor rosszul leszek elájulok.
2016. dec. 24. 06:29
 7/9 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Viccet félretéve valamilyen szinten minden fóbiát le lehet kűzdeni, de teljesen soha. Szoktathatod magad a vér látványához vagy megpróbálhatod mindenáron elkerülni az olyan helyzeteket ahol vérrel találkozhatsz. De utóbbi esetben készülj fel arra, hogy ha például egy súlyos autóbalesethez te érsz oda először, lehet, hogy sokkot fogsz kapni. Én egyébként a vérrel terjedő betegségektől tartok valamennyire, de ez szerintem még az egészséges határokon belül van. Ha ettől el tudok vonatkoztatni, akkor az sem zavar, ha bokáig kell gázolnom a vérben. Például egy durvábbra sikerült MAMA meccsen.
2016. dec. 25. 08:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyilván MMA meccsen. Telefon időnként magától átírja.
2016. dec. 25. 08:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. dec. 25. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!