Van akkinek vérfóbiája van? Le lehet küzdeni? 14/L
Én is irtózok tőle,de nem minden helyzetben...
Pl.ha egy kaszabolós film megy, az még nem izgat...
Ha pl elsősegély nyújtási előadásokon értípusokról meg művesékről beszélnek, az már eléggé idegel, pláne ha mondjuk nyaki ütőér elszorításáról és ilyen cuki dolgokról van szó
És a legrosszabb: a visszér. Hányingerem van még a visszérkenőcs reklámoktól is... Brr
Viszont ha pl megvágom magam véletlen, az égatta világon semmi bajom nincs, szépen ellátom és kész, fájni fáj de nem érdekel hogy húú vérzek... Sajnos nállam eddig ez még nem múlt el... De még van idő, még csak 14 vagyok..
Jah, amúgy irtózok a lábfejemhez érni... Egyszerűen ahogy kilátszanak az ereim valami iszonyatos... Nem hogy más nem érhet hozzá, még én is alig birom megmosni sokszor hogy ne ájuljak el, van amikor nem tudok elaludni mert beképzelem hogy érzem ahogyan folyik a lábfejemben az ereimben a vér... Borzasztó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!