Az egyik mellbimbóm alatt nagyon kemeny valami van és nagyon nagyon fáj! Egyfolytában, nemcsak akkor ha hozzáérek. Mozgás közben is fáj! Mi lehet ez?
Ezelőtt soha nem volt ilyen! Most úgy érzem egyre nagyobb! Máma reggel az iskolában éreztem a fájdalmat! 14/l
Mit tegyek? Nem akarok dokihoz menni! Segítség! Borogassam? Vagy langyosat tegyek rá? Volt már ilyen veletek? Nagyon félek! Segítsetek légyszíves!
De miért most karácsony előtt?? A szüleimnek is csak gond lenne..plussz, mi van akkor ha bent fognak?
Én értem hogy nagyobb probléma is lehet belőle de nem akarom mégjobban leterhelni a szüleim.
Az előző válaszoló vagyok. Első körben mindenképpen diagnosztikai eljárások jöhetnek be amennyiben gyanú van bármi komolyabbra, azok miatt nagy valószínűséggel nem kell befeküdnöd. Sajnos van annyira leterhelt a magyar egészségügyi rendszer, hogy ne menjenek egyik pillanatról a másikra a dolgok. Nem valószínű, hogy egy-két héten belül befektetnének, bármiről legyen is szó.
Amiatt szerintem ne aggódj, hogy a szüleidnek megterhelő lehet, egyelőre egy háziorvosi látogatás, aztán esetleg bőrgyógyászat lehet esedékes, vagy egyéb járóbeteg ellátási rendelés. Ezek miatt ugyan néhány óra várakozási idővel lehet számolni, de nem túlzottan megterhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!