Miért fájhat a mellbimbóm kb.3hete? Nem egyfolytában, csak ha hozzáérek, nagyon érzékeny és fáj is. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2008. szept. 18. 13:56
1/2 anonim válasza:
Igazából ennek sok oka lehet. Esetleg a terhesség kezdeti szakaszában is jellemző lehet a mell érzékenysége.Vagy lehet h a menstruációd közeledik, mert annak is ez az egyik előjele. Ezt neke kell tudnod melyik jöhet szóba.
2/2 A kérdező kommentje:
hát... 1-2hete bevettem az esemény utáni tablettát... időben! (1napteltelcsak) és utána pár napra, megjött, de nagyon minimálisan.. és még mindig van egy kicsi barnázás.. de ha időben vettem be, akkor nem lehetek terhes ugye? szóval akkor a terhesség elvileg kizárva... megjönni meg nem tudom mikor fog megint... mert most ez a gyógyszer nagyon összezavart mindent odabent... :(
2008. szept. 19. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!