Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi vodkától lehet bajom?

Mennyi vodkától lehet bajom?

Figyelt kérdés
Ha meg iszok 18 évesen 0,2 liter vodkát attól lehet bajom, kórházba kerülhetek? Mi az a mennyiség, amitől kórházba lehet kerülni?

2016. dec. 5. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Természetesen mindenkinek más az alkohol türése és számos egyéb tényező mint az ivás előtti evés befolyásolja ezt. Szerintem két deci kezdésnek, mert a leírtakból olybá tűnik az vagy sok lehet ha egyszerre iszod meg de maximum hánysz egyszer. Viszont ha mondjuk egy este folyamán mondjuk 4 óra alatt iszol négy felest azt túléled vagy ha hígítod mondjuk narancslével. Mindenesetre ha ivásra adod a fejed akármit mondanak a többiek legyél mértékletes és ha érzed már, hogy részeg vagy érdemes pihentetni az ivást.
2016. dec. 5. 19:48
 2/2 KelemenVikii válasza:
Nem vagyok szakértő, de inni azért szoktam. Én éhgyomorra iszok mindig, 2-3 decit, mondjuk felöntve energiaitallal. Nekem még soha nem volt bajom, nem kerültem emiatt kórházba. Na szóval, szerintem ez függ attól hogy éhgyomorra iszol-e, egyszerre lehúzod az egészet, vagy órák alatt iszod meg... Szerintem ha 4-5 decit iszol,tisztán attól lehet bajod. Ne vedd ezt készpénznek, de én ezt gondolom amúgy meg ne igyál annyit hogy bajod legyen:) 17/L
2016. dec. 5. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!