Kidobhat a nővér a kórházból?
Kezelnek, de oké legyen igazad
akkor is
sok beteget zavar ha nyakig betakarózva kell feküdniük mert nem akarják hogy a látógatok ezt azt meglássanak
Ha meg ki van írva hogy lehet szambázni egész nap a kórteremben a látogatóknak
Ha ott egyetlen beteget sem zavarsz
ha a doki azt mondta menj és ülj bent nyugodtan egész nap
akkor még mindig nem értem miért tetted fel a kérdést
Kedves kérdező!
Lehet nem kezelenek, de készítenek a kórteremben EKG-t amihez min félmesztelennek kell lenni. Illetve pl cserélnek ágytálat am i meg egyébként is kelllemetléen.Te anuyd fel kelhez wc-re? Nem kell ágytál?
Nem tudom mit szólnál hozzá ha a másik két betegnél bent lemnnének al átogatók és bejönne hozzád ( tegyük fel tel nennél a beteg) a nővérke,hopgy EKG-t készít vetkőzz neki. Nem hiszme,hogy szó nélkül meltartóra vagy félpucére vetkőznél al átogatók előtt.
Ezért szokta nővérke ilxenko kiküldeni a látogatótkat a kortetremből
Ezekszerint nem voltál ilyen osztályon még.
ekg-t sem csinálnak a szobában, de mindegy.
azért voltam itthon, mert a műtét utáni 4 órában úgyis alszik. amúgy bementem hozzá, szegény ott kínlódott az ágyon annyira fájt neki, az infúziója nem folyt, hanem mellécsöpögött. szóltam a nővérnek, erre ráfogta anyumra hogy szimulál mert én ott vagyok és az infúzióval semmi baj. hát mondom látom hogy melléfolyik, eü-s vagyok. na onnantól még bunkóbb volt. 1 óra múlva kapott csak fájdalomcsillapítót, mondván h nem adhat, ami hülyeség, addig csillapítják, amíg kell, tudom.
ráadásul a szobatársait végig röhögcsélték a napot, bár amúgy kedvesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!