Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kidobhat a nővér a kórházból?

Kidobhat a nővér a kórházból?

Figyelt kérdés
édesanyám műtötték reggel, megvártam míg kijön. nyilván olyqn 2-3 órán át nem lesz magánál, de utána lassan ébredezik. megígértem neki, hogy ott leszek mellette. erre a nővér elkezdi, hogy 5 óráig nekünk ott semmi keresnivalónk, be sem mehetek hozzá, de olyan bunkó stílusban hogy nő létemre komolyan azt hittem behúzok neki egyet. beszéltem az orvossal, azt mondta du.2-re nyugodtan visszamehetek, sőt, ha még most meg akarnám nézni is nyugidtan befuthatok, nagyon rendes volt. én visszamegyek 2-re, de mit csináljak ha kekeckedk a nővér? van ehhez joga? amúgy eü-ben tanulok, van fogalmam ezekről, dolgoztam kórházban és sehol sem ilyenek. ti mit tennétek?
2010. ápr. 30. 10:26
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
ki van írva legalább 5 helyen.
2010. ápr. 30. 11:06
 32/40 anonim ***** válasza:

Kezelnek, de oké legyen igazad

akkor is

sok beteget zavar ha nyakig betakarózva kell feküdniük mert nem akarják hogy a látógatok ezt azt meglássanak

2010. ápr. 30. 11:08
 33/40 anonim ***** válasza:

Ha meg ki van írva hogy lehet szambázni egész nap a kórteremben a látogatóknak

Ha ott egyetlen beteget sem zavarsz

ha a doki azt mondta menj és ülj bent nyugodtan egész nap

akkor még mindig nem értem miért tetted fel a kérdést

2010. ápr. 30. 11:10
 34/40 anonim ***** válasza:
ha egy egyszerű kórteremben van, akkor gondolom nem üldögél a nővér az ajtó előtt, szóval menj csak be! amikor anyát műtötték és utána az őrzőben volt, engem még akkor is felengedtek hozzá! már persze 3 órával műtét után.
2010. ápr. 30. 11:23
 35/40 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Lehet nem kezelenek, de készítenek a kórteremben EKG-t amihez min félmesztelennek kell lenni. Illetve pl cserélnek ágytálat am i meg egyébként is kelllemetléen.Te anuyd fel kelhez wc-re? Nem kell ágytál?

Nem tudom mit szólnál hozzá ha a másik két betegnél bent lemnnének al átogatók és bejönne hozzád ( tegyük fel tel nennél a beteg) a nővérke,hopgy EKG-t készít vetkőzz neki. Nem hiszme,hogy szó nélkül meltartóra vagy félpucére vetkőznél al átogatók előtt.

Ezért szokta nővérke ilxenko kiküldeni a látogatótkat a kortetremből

Ezekszerint nem voltál ilyen osztályon még.

2010. ápr. 30. 13:52
 36/40 anonim ***** válasza:
azt sem érte,hogy ha ennyire aggódsz anyukádért és ott akarsz lenni ,hogy volt időd itt ülni a gép előtt és nem bent mellette, Vagy olyan kórházban van ahol van wifi és nem lopják el a lapotopod?
2010. ápr. 30. 13:53
 37/40 A kérdező kommentje:

ekg-t sem csinálnak a szobában, de mindegy.

azért voltam itthon, mert a műtét utáni 4 órában úgyis alszik. amúgy bementem hozzá, szegény ott kínlódott az ágyon annyira fájt neki, az infúziója nem folyt, hanem mellécsöpögött. szóltam a nővérnek, erre ráfogta anyumra hogy szimulál mert én ott vagyok és az infúzióval semmi baj. hát mondom látom hogy melléfolyik, eü-s vagyok. na onnantól még bunkóbb volt. 1 óra múlva kapott csak fájdalomcsillapítót, mondván h nem adhat, ami hülyeség, addig csillapítják, amíg kell, tudom.

ráadásul a szobatársait végig röhögcsélték a napot, bár amúgy kedvesek voltak.

2010. ápr. 30. 19:27
 38/40 A kérdező kommentje:
az ilyen műtéteseket pedig sosem kell ágytálazni, mivel műtét előtt nem ehetnek, utána pedig úgyis akkor ehetnek először, mikor már járnak. én voltam ilyen osztályon.
2010. ápr. 30. 19:29
 39/40 anonim ***** válasza:
Egy biztos politikából 1-es
2010. máj. 1. 19:15
 40/40 anonim ***** válasza:
Kérj segítséget másoktól. Egyébként nem. Nem dobhatna ki.
2018. okt. 27. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!