Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kidobhat a nővér a kórházból?

Kidobhat a nővér a kórházból?

Figyelt kérdés
édesanyám műtötték reggel, megvártam míg kijön. nyilván olyqn 2-3 órán át nem lesz magánál, de utána lassan ébredezik. megígértem neki, hogy ott leszek mellette. erre a nővér elkezdi, hogy 5 óráig nekünk ott semmi keresnivalónk, be sem mehetek hozzá, de olyan bunkó stílusban hogy nő létemre komolyan azt hittem behúzok neki egyet. beszéltem az orvossal, azt mondta du.2-re nyugodtan visszamehetek, sőt, ha még most meg akarnám nézni is nyugidtan befuthatok, nagyon rendes volt. én visszamegyek 2-re, de mit csináljak ha kekeckedk a nővér? van ehhez joga? amúgy eü-ben tanulok, van fogalmam ezekről, dolgoztam kórházban és sehol sem ilyenek. ti mit tennétek?
2010. ápr. 30. 10:26
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
igen, de ahol én voltam ott a nővérek maximálisan kooperáltak a családdal is. ez viszont más, más kórház, más nővérek.
2010. ápr. 30. 10:43
 12/40 anonim ***** válasza:
nem a nővér dirigál, hanem a beteg orvosa mondja meg, hogy 'zavarhatod-e'. ennyi. a nővér hiába mond bármit, ha anyukád orvosa engedélyt adott, hogy ott légy mellette!
2010. ápr. 30. 10:45
 13/40 anonim ***** válasza:

Mivel nem asokat tudsz segíteni anyukádnak míg alszik joggal kér meg,hogy menj haza. Termész3tesen ezt lehet emberi hagnos és stilusban is tenni.

Ha tényleg tapló volt fordulhatsz a betegjogi képviselőhöz panasszal. Vagy a főnővérnek is elmondhatod, ohgy x nővérke minősíthetelen stilusban közlete vele,ed ohgy menj el és,ohgy a látogatási idő 5-től vna.

holott a kezelő orvossal megbeszélted déléután 2re mész..

2010. ápr. 30. 10:46
 14/40 anonim ***** válasza:

"Mivel nem sokat tudsz segíteni anyukádnak míg alszik joggal kér meg,hogy menj haza. "

Ha tudnád mennyit lehet így is segíteni!!!

2010. ápr. 30. 10:50
 15/40 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nővér ezt nem teheti! Ha kekeckedik te azért is menj be!
2010. ápr. 30. 10:51
 16/40 anonim ***** válasza:
46%

Miről beszélsz?

Altatás után tök mindegy ki van ott.Semmire se emlékszik a beteg, sőt sokszor már fent van és másnap fogalma sincs hogy volt e bent nála valaki

2010. ápr. 30. 10:52
 17/40 anonim ***** válasza:

"Azért is menj be"

De csak akkor ha az anyukája egy ágyas szobában van mert meglehet hogy a többieket nagyon is zavarja ha bent van valaki

2010. ápr. 30. 10:53
 18/40 A kérdező kommentje:
szerintem meg az a természetes hogy ott vagyok a magatehetetlen édesanyám mellett, akkor is ha nem emlékszik rá. megígértem neki, hogy ott leszek mellette. nekem ez a természetes.
2010. ápr. 30. 10:54
 19/40 A kérdező kommentje:
2 emberrel van még benn, de ők nem friss műtöttek. amúgy látogatási idő van, ami azt jelenti hogy lehet látogatni. nem kártyapartit akarok rendezni, csak mellette lenni.
2010. ápr. 30. 10:55
 20/40 anonim ***** válasza:
Akkor meg ne ülj itt a gép előtt hanem öltözz és menj be
2010. ápr. 30. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!