Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kidobhat a nővér a kórházból?

Kidobhat a nővér a kórházból?

Figyelt kérdés
édesanyám műtötték reggel, megvártam míg kijön. nyilván olyqn 2-3 órán át nem lesz magánál, de utána lassan ébredezik. megígértem neki, hogy ott leszek mellette. erre a nővér elkezdi, hogy 5 óráig nekünk ott semmi keresnivalónk, be sem mehetek hozzá, de olyan bunkó stílusban hogy nő létemre komolyan azt hittem behúzok neki egyet. beszéltem az orvossal, azt mondta du.2-re nyugodtan visszamehetek, sőt, ha még most meg akarnám nézni is nyugidtan befuthatok, nagyon rendes volt. én visszamegyek 2-re, de mit csináljak ha kekeckedk a nővér? van ehhez joga? amúgy eü-ben tanulok, van fogalmam ezekről, dolgoztam kórházban és sehol sem ilyenek. ti mit tennétek?
2010. ápr. 30. 10:26
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Ha kekeckedik,szólj az orvosnak!
2010. ápr. 30. 10:28
 2/40 anonim ***** válasza:

én azt mondanám neki, ha kekeckedik, hogy már én pedig nem megyek sehova, az anyum mellett a helyem, a doki is máshogy mondta + ha ki akar dobni hívja a biztonságiakat, de én akkor hívom a híradót :D

szóval ne hagyd magad.

2010. ápr. 30. 10:29
 3/40 anonim ***** válasza:
Ha láb alatt vagy,zavarod a kezeléseket akkor simán elküldhet
2010. ápr. 30. 10:29
 4/40 anonim ***** válasza:

hívja a biztonságiakat

ugyan már a mai egészségügynek takarítóra sincs pénze nem hogy biztonságosakra!

2010. ápr. 30. 10:33
 5/40 anonim ***** válasza:

ja, igazad van :D

amúgy ez egyben el is szomorító :(

2010. ápr. 30. 10:34
 6/40 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem zavarom a kezelést, főleg mert nem is csinálnak vele semmit. jómagam is elláttam pár műtétest, bekötnek egy infúziót, amit óránként cserélnek, semmi más. ráadásul látogatási idő van. biztos nem fogom magam hagyni.
2010. ápr. 30. 10:34
 7/40 anonim ***** válasza:

Biztos jó tanács az hogy ugassa le, vesszen össze a személyzettel akik a frissen műtött anyukáját ápolják?

Ezt vagy kulturáltan kell elintézni vagy sehogy

2010. ápr. 30. 10:35
 8/40 anonim ***** válasza:

Ha tudod mik a jogaid, mikor zavarsz vagy mikor nem,mi akkor mi kérdés

Különben nekem nem egyszer tele volt a hócipőm szobatársaim látógatóival.Nem volt egy szabad perc sem amikor kényelmesen, nyugodtan lehetett volna pihenni mert mindig volt ott egy-két aggodó látógató :S

2010. ápr. 30. 10:37
 9/40 A kérdező kommentje:
szerintem meg nem fogom magára hagyni. ráadásul az orvos mást mondott és én inkább rá hallgatnék. a kérdés az volt hogy mennyire van joga ebbe belezsólni a nővérnek. és nem is zavarna, amit mondott, de egyszerűen az a stílus, amiben ezt tette, az bicskanyitogató volt.
2010. ápr. 30. 10:39
 10/40 anonim ***** válasza:

"jómagam is elláttam pár műtétest, "

Akkor valószínű megtanították neked azt is hogy mihez van jogod, hogy kell bánni a beteggel, a hozzátartozókkal

2010. ápr. 30. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!