Fűvel kapcsolatos kérdés tapasztaltabbakhoz? Többi lent.
Figyelt kérdés
Milyen egyedül betépni, mit tudnèk ugy csinálni hogy elfoglaljam magam? És mennyit kène egyszere elsőnek? Illetve hetente egyszer mennyire lenne ez káros? Leginkább tapasztalatokra lennék kíváncsi, ilyen "ne szívj, káros" kommentekre nem vagyok kíváncsi.
Szívjad bátran. Azért vannak az orvosok, meg a kórházak, hogy a barmokat utólag kigyógyítsák, közpénzből. Szal énfelőlem akár fél kilót is elszívhatsz. Ja és egyáltalán nem káros.
2016. nov. 20. 09:46
2/10 anonim válasza:
Azt tedd,ami jólesik bűntudat és önhibáztatás nélkül!
2016. nov. 20. 16:19
3/10 anonim válasza:
Az alkohol nem is drog?WTF
2016. nov. 20. 17:19
4/10 anonim válasza:
Teljesen okés egyedül is tépni, bár társaságban azért persze jobb (1-2-3 ember, haverokkal).Azt csináld amihez kedved van.
Elsőre mindenképp egy kevés füvet keverj dohánnyal és azt szívd el. Károsnak annyiban káros, hogy a füst amit belélegzel nem a legjobb a tüdőnek (persze így sem jár közel a cigi karosságához). Hetente egyszer az semmi, abszolút nem káros, több káros anyagot lélegzel be egy hét alatt ha kimész az utcára..
Ha van még kérdésed írj pm-et, szívesen segítek ha tudok! ;)
2016. nov. 20. 20:31
5/10 anonim válasza:
Hetente egyszer nem gáz!Én megszoktam nézni egy jó filmet,vagy zenét hallgatok,de amihez kedved van.1g 5-6 szálba szoktam elosztani,az rendesen beüt :)
2016. nov. 21. 16:11
6/10 anonim válasza:
#5-os jól mondja, pacsi! :D
2016. nov. 21. 19:40
7/10 anonim válasza:
Balatonlelle közelébe hogy lehet marihuánát szerezni?
2016. nov. 22. 21:36
8/10 anonim válasza:
Ha valaki probalta a marihuanat es az alkoholt is az pontosan tudja hogy az alkohol sokkal karosabb. Legalabbis en amiatt vesztettem el valakit. A mariskatol meg senki nem halt meg vagy nem hallottam rola...
Amikor donteni kellett mi maradhat az embereknek (pl sherlock holmes is opiumot szivott - ami komoly fuggoseget okoz) el kellett donteni hogy mi maradjon a nepnek mert valami bodito cucc kell. Az alkohol maradt... kar. Attol szoszerint leepul az agy, aki meg m-tol epul le az amugy sem volt teljesen komplett velemenyem szerint... Raadasul nem okoz fuggoseget. Utana ha "raszoksz" kocsit feszultebb vagy de ennyi. Ha lefoglalja magat az ember semmi. Meg a cigirol is sokkal nehezebb leszokni.. (aki ezeket tapasztalatbol tudja alatamasztja majd szerintem)... ez utan lehet merlegelni mi van. Az hogy epp mi az aktualisan elfogadott nem jelenti azt hogy az az orok igazsag. Feltetelezem a szesz tilalom idejeben is voltak akik igy reagaltak az alkohollal szemben mint egyesek a M-el szemben. Kicsit nevetseges. Ha meg fordul a kocka akkor meg azt fujja majd a tobbseg? Nincs itt egy igazsag csak egyeni velemenyek vannak. Ha az ember nem viszi tulzasba az elvezeteket nem lesz baj. Mindig a mertektelenseg vezet rosszra. Igaz ez mindenre (etel, alkohol stb.)
2016. dec. 15. 13:34
9/10 anonim válasza:
És Budapesten?
2016. dec. 19. 04:28
10/10 anonim válasza:
Ha még kezdő vagy és egyedül akarsz szívni, ajánlom hogy ne rakj bele sokat és mindenképpen friss levegőn legyél amíg elkezd intenzív lenni a hatás. Azzal nem kell törődni, hogy mivel kösd le magad, az kialakul magától hisz abban az állapotban minden jó :D de amúgy szerintem a tv-zés a legjobb. Ami meg azt illeti, hogy heti egy az milyen káros, arra annyit tudok mondani, hogyha nincs egy heti biztos pénz összeged, akkor ne csináld. Én az utóbbi hónapokban barátokkal heti egy betépés meg volt, de mikor mindenkinek elfogyott a cucca és a pénze, egy hónap után nagyon komolyan rá fogsz állni a dologra. Folyamatosan csak arra fogsz gondolni a nap 24 órájában, hogy hogyan néz ki a fű, hogy néz ki a joint, mennyit szívtál utoljára, miért nem szívtál többet, és ez nagyon rossz mikor ezekkel a gondolatokkal fekszel, álmodsz és kelsz. Ezt szó szerint kell érteni, amikor fel ébredsz az lesz az első gondolatod, hogy megtervezed mikor tudsz megint szívni. Ez személyes tapasztalat, azt ajánlom, hogy minimum a 2 és fél, 3 hét szünetet tartsd be. De mindezt csak akkor hogyha nem igazán szokott lenni pénzed. Ha gazdag vagy nyugodtan minden nap :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!