Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Másnapossággal kapcsolatos...

Másnapossággal kapcsolatos kérdések?

Figyelt kérdés

Miért lehetnek ezek?

- 3 sör és 8cl whiskey utáni rettenetes másnaposság.

- Ivás abbahagyása után 2-3 órával másnaposság.

Pl: 4db sör(ebböl 1 7.5%-os) miután elfogyott két órával másnaposság, több mint 7 óráig. Valószínű magas lázam is van. Legközelebb megmérem. Régen ilyen nem volt. Nem vagyok kezdő ivó. Lehet köze ahhoz hogy vegetariánus lettem? 18/f

2016. szept. 12. 00:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem bírod az alkoholt,.ennyi az egész.5-6 évvel ezelőtt jól bírtam a piát mostanra már 2 doboz sörtől 2-3 napig másnapos vagyok.Esetleg próbáld meg azt,hogy miután abbahagytad a szeszkót igyál meg legalább 1,5 liter vizet.
2016. szept. 12. 00:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Talán azért mert nem vagy kezdő ivó!

Régebben emlékszem volt 1-2 eset mikor mocskosul lerészegedtem (és ezt nem büszkeségből írom ,amúgy se nagyon szeretem az alkoholt) és az est majdnem minden egyes percére tisztán emlékeztem ,kivéve 1-2 villanást/jelenetet és persze sosem voltam másnapos!

Ebben az évben úgy érzem kellően átléptem a határom és elég sokat ittam(az én átlagomhoz képest)!

Illetve ezzel együtt ugyanígy ebben az évben kezdődött el az ,hogy elkezdtek kiesni a memóriámból a jelenetek (volt ,hogy nem emlékeztem arra ,hogyan is kerültem ágyba) illetve ezzel együtt a másnaposság is előjött!

2016. szept. 12. 01:52
 3/4 anonim ***** válasza:
De unom már, akik itt sajnáltatják magukat, ha sokat ittak. Wazze, ez részegséggel, másnapossággal jár, később meg májkárosodással, memóriakieséssel. Magatoknak köszönhetitek, mégis mit vártok, hogy 1-2 óra múlva minden olyan legyen, mint józanul ?
2016. szept. 12. 20:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó de ez számomra akkor sem normális mivel régebben ennyi nem ártott meg!
2016. szept. 12. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!