Másnapossággal kapcsolatos kérdések?
Miért lehetnek ezek?
- 3 sör és 8cl whiskey utáni rettenetes másnaposság.
- Ivás abbahagyása után 2-3 órával másnaposság.
Pl: 4db sör(ebböl 1 7.5%-os) miután elfogyott két órával másnaposság, több mint 7 óráig. Valószínű magas lázam is van. Legközelebb megmérem. Régen ilyen nem volt. Nem vagyok kezdő ivó. Lehet köze ahhoz hogy vegetariánus lettem? 18/f
Talán azért mert nem vagy kezdő ivó!
Régebben emlékszem volt 1-2 eset mikor mocskosul lerészegedtem (és ezt nem büszkeségből írom ,amúgy se nagyon szeretem az alkoholt) és az est majdnem minden egyes percére tisztán emlékeztem ,kivéve 1-2 villanást/jelenetet és persze sosem voltam másnapos!
Ebben az évben úgy érzem kellően átléptem a határom és elég sokat ittam(az én átlagomhoz képest)!
Illetve ezzel együtt ugyanígy ebben az évben kezdődött el az ,hogy elkezdtek kiesni a memóriámból a jelenetek (volt ,hogy nem emlékeztem arra ,hogyan is kerültem ágyba) illetve ezzel együtt a másnaposság is előjött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!