Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan pihenjem ki magam?

Nickname96 kérdése:

Hogyan pihenjem ki magam?

Figyelt kérdés

18 leszek,havi 200 órát melózom vendéglátásban(heti 4 nap reggel 10-23:00)

Mellette esti iskolában érettségizem. Van időm 6-7 órát aludni,de reggel 7 kor muszáj vagyok kelni egyéb teendők miatt. Az ébredés és bármilyen tevékenység nagyon nehéz. Fáradt vagyok egész nap minthannem is aludnék. Nyugtató teát próbáltam már.

2016. nov. 9. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:
az alvást semmi nem tudja helyettesíteni.
2016. nov. 9. 22:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Lefekves elott nyugtato legzesek, apro meditacio, hogy akaratlanul se porogjon az agyad ejszaka. Mellyen aludj. En nekem is volt hasonlo idoszakom, de en pl egy idoutan valtoztattam rajta, mert egy ket ev utan kimerulok. Bird ki de ha ugy erzed roncsol akkor tarts kis szunetet. Nemart neha egy szabad hetvege. ;)
2016. nov. 9. 23:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Van szabad időm. Tanulnányi szünetkor és ritkán csinálok magamnak. De akkor el sem tudok aludni hamarabb mint éjjfél-1 óra. Mégha akarok sem. Szoktam csak ugy fetrengeni és semmit csinálni de nem jobb.
2016. nov. 9. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!