13 éves vagyok,150 cm. Mit tehetnék, hogy magasabb legyek? Ez normális?
Nagyon elvagyok keseredve,hogy ilyen alacsony vagyok,és valószínűleg az is maradok.Anyukám kb.156 cm,Apukám 166.A nagyszüleim sem valami magasak,mamám talán kisebb is,mint én,csak a papám 175 centi.Unokatestvérem (bár neki magas apukája van) majd 170,14 évesen.
Az összes osztálytársam magasabb nálam,szörnyen érzem magam.:( 46 kg vagyok,szóval egy kis felesleg is van rajtam.Szomorú vagyok,hogy én nem vagyok annyira vékony és magas,mint a többi barátnőm.Mit tehetnék?:(
Szia! Én is 153 cm vagyok, és 13 éves. Ne tudd meg hányszor voltam már szomorú emiatt és, hogy hányszor piszkáltak ezzel. Törődj bele, tudom nem könnyű, ez ellen nem lehet semmit tenni. Nem mondom, hogy 170cm leszel, de én elkezdtem úszni és szerintem az is segített!
De szerintem nem a magasság számít az életben, vannak színészek férfi színészek akik 160 cm-ek, mégis az egész Világ ismeri őket!
Szia! Én is 153 cm vagyok, és 13 éves. Ne tudd meg hányszor voltam már szomorú emiatt és, hogy hányszor piszkáltak ezzel. Törődj bele, tudom nem könnyű, ez ellen nem lehet semmit tenni. Nem mondom, hogy 170cm leszel, de én elkezdtem úszni és szerintem az is segített!
De szerintem nem a magasság számít az életben, vannak férfi színészek akik 160 cm-ek, mégis az egész Világ ismeri őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!