Ha kakilás közben nem ülök le, abból lehet bármi
bajom?
Figyelt kérdés
Sem otthon, sem máshol nem ér hozzá a fenekem a WC-ülőkéhez, mert még WC-papíron keresztül sem tartanám tisztának.
Ebből később lehet valamilyen egészségügyi problémám?
Igyekszek közben előre hajolni, hogy a lehető legkisebb szöget zárja be a combom a hasammal, szóval így általában fél percen belül minden kijön, aminek ki kell.
Bajod nem lesz tole, csak vigyazz nehogy "befessen". Bar az, hogy idegen helyen nem ulsz ra, teljesen normalis, na de hogy otthon.. Ha rendben van tartva, semmilyen rossz bakterimot nem fogsz elkapni. Nyilvan ebben az esetben ha elmesz otthonrol sem fogsz meg semmit. Meg ugy altalaban.. Csak lebegsz a levegoben gondolom? Sokkal tobb es korosabb bakteriumot elkapsz az utcan, mint amennyit egy tisztan tartott WC ulokerol kapnal el OTTHON.
2016. nov. 1. 21:57
3/9 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz ha ráülsz. Ellenben ha mindig így feszítesz székelés közben aranyered könnyen lehet. Nem tudom felnőtt vagy e de ha ennyire zavar szereltess be egy guggolós wc-t ott olyan pózba tudod tolni, hogy közbe nem kell ráfeszítened.
2016. nov. 1. 22:36
4/9 A kérdező kommentje:
Kollégiumban lakom, ezért nem ülök rá. A WC-t vagy 15-en használjuk.
2016. nov. 2. 11:46
5/9 anizotropikus válasza:
Kint nagyobb szupermarketokban kapható tizes kiszerelésű WC-ülőke feltét papírból.
Utoljára 1.10€ -ért vettem a Geantban.
Talán itthon is ismert.
2016. nov. 2. 15:02
6/9 anonim válasza:
Izomláz.
2016. nov. 2. 17:02
7/9 A kérdező kommentje:
De csak 20 másodperc míg kijön... nem is kell erőlködni?
Tényleg olyan fontos leülni?
2016. nov. 2. 22:11
8/9 A kérdező kommentje:
---Az első mondat végére nem kérdőjelet akartam írni.-
2016. nov. 2. 22:12
9/9 anonim válasza:
Hát figyi, nyilvános wc-n én is tojtam már így. Muszáj volt elmennem, de olyan retkes volt a wc hogy rá nem ültem volna.
Irtó kényelmetlen volt így "lebegve" izomból tartanom magam. Így itthon biztos nem csinálnám így. Ha neked nem kényelmetlen, akkor hajrá, nem tiltja semmi és senki. Bajod nem hiszem hogy lesz tőle. Sőt, inkább megizmosodik a combod. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!