Mitől lehet kakilás közben a vérzés? (Többi lent)
Tegnap délután mikor elmentem wc-re nagyon megijedtem mert rengeteg vér is távozott belőlem. A székletemnek semmi baja nem volt nem volt sem véres sem más színű, viszont elég sok vér is kijött vele. Este mikor újra elmentem wc-re csak próbát tenni, nem kellett kakilni de nyomásra elkezdett csöpögni megint a vér. Úgy voltam vele hogy ma reggel elmegyek orvoshoz de előtte újra teszek egy próbát, és most viszont semmi nem történt, semmi vérzés. Így nem merek elmenni dokihoz mert lehet végül nem is lesz ennek folytatása. Lehetséges hogy belül megrepedt valami vagy elpattant egy ér? Mert utána néztem az interneten de végbélrák és gyomorvérzést találtam így megijedtem és már ügyeletre akartam menni est. Ha ez végbélrák vagy gyomor vérzés akkor az ugye folyamatos és nem szűnik meg utána ugye?
És ha elpattant egy ér akkor az járhat ilyen erős vérzéssel? Az erős alatt azt értem hogy a wc vize teljesen átfestődött. Nincs semmi fájdalmam vagy ürítési problémám sem. Csak a vérzés. Előre köszönöm a segítségeket.
Első válaszolónak köszönöm a segítséget, most nincs semmi tünet, ha ér pattant el akkor nem is lesz. De ha bármi történik újra akkor azonnal orvoshoz fordulok.
Második válaszolónak szintén köszönöm a segítséget és a hosszú tájékoztatást! Nem ettem céklát nagyon régóta.
Harmadik válaszoló: Nem én voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!