Hogyan tudom csökkenteni a tesztoszteronszintem?
Figyelt kérdés
21 éves nő vagyok és a normális tartomány felett van a tesztoszteronom, aminek tünetei zavaróak. Mit tehetek, ha nem akarok emiatt fogamzásgátlót szedni?2016. okt. 31. 12:20
1/10 anonim válasza:
csinálsz egy teszto kúrát levezetés nélkül, és utána már lehet nem is lesz, csak ez illegális és nem kipróbált
2/10 anonim válasza:
Milyen "tünetekre" gondolsz?Lehet hogy nem is a férfi hormon a hibás érte...
3/10 anonim válasza:
Adrenogenitális szindroma ellen sajnos csak a női hormonok bevitele segít a kellemetlen tüneteken, de ez nem akadályozza meg a gyerekszülést.
4/10 A kérdező kommentje:
A tüneteim: akne, erősebb testszőrzet, mélyebb beszédhang mint az átlag, menstruációs zavarok, erőteljes izomzat, mellek kisebbedése, inzulin problémák, ízületi panaszok.
2016. okt. 31. 13:26
5/10 anonim válasza:
Vizsgáltasd ki magad egy endokrinológussal, az lenne a legjobb. Léteznek tesztoszteron szint csökkentő gyógyszerek (pl. a Verospiron nevű, egyébként vízhajtó és vérnyomáscsökkentő szer), de ezek vénykötelesek és nem árt, ha szakember felügyeli a használatukat.
6/10 anonim válasza:
de jo neked kerdezo. nekem meg alacsony a teszo szintem. vicces. 24F
7/10 A kérdező kommentje:
Adok belőle szívesen. Esetleg járj el gyúrni vagy boxolni, nekem valószínűleg ezek is tovább emelték :/
2016. nov. 5. 13:58
8/10 anonim válasza:
itthon szoktam gyurni. konditerem ilyesmi nalam nem igen johet szoba mert nem szeretek emberek koze menni. itthon edzem remelem ez hatasos lesz szamomra jo lenne ha vegre ferfias lennek en is. nem jo ez igy.
9/10 A kérdező kommentje:
Azon lehet változtatni. :)
Egyébként pl. scitec nutrition macatron, meg ahhoz hasonló szerek elég jól fel tudják emelni a tesztoszteronodat, nézz utána, ha érekel.
2016. nov. 5. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!