Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy aludjak többet?

Hogy aludjak többet?

Figyelt kérdés
Könnyen elalszom, de nem tudok sokat. Egyszerűen korán felkelek de egyáltalán nem vagyok reggel álmos, szóval visszaaludni sem tudok. Nem szeretnék még semmilyen gyógyszert, bogyót vagy akármi hasonlót szedni, egyszerű tippekkel szeretném megoldani.

2016. okt. 30. 19:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Menj futni, utana furdes, ha szeretsz teazni, vagy van barmi lefekves elotti szokasod, intezd el, majd menj szepen aludni. Valoszinuleg segiteni fog. En gyerekkorom ota versenyszeruen sportolok, 2x kiment a bokam, nem tudtam semmit csinalni, egesz nap csak elvoltam a hazban, es nem tudtam egyaltalan aludni. Amikor meg edzes utan hazajovok olyan jokat alszok, hogy csak na. Nagyon sokat segit, ha csinalsz valamit, ami fizikailag "megterhel"
2016. okt. 30. 19:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2016. okt. 30. 19:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2016. okt. 30. 20:01
 4/11 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok.
2016. okt. 30. 21:06
 5/11 anonim ***** válasza:
És tulajdonképpen mit szeretnél megoldani? Azt mondod, nem vagy álmos. Akkor mi a gond? Ha nap közben fáradsz el, akkor iktass be valami délutáni alvást és kész.
2016. okt. 30. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Tobbet szeretne aludni :) En is valamikor koran kelek, es hiaba nem vagyok faradt, megis valahogy bennem van, hogy meg jo lenne aludni.
2016. okt. 30. 22:28
 7/11 anonim ***** válasza:

De miért szeretne többet aludni, aki kipihenten ébred? Csak azért, mert mások többet szoktak aludni? Igaziból mások se szoktak többet, csak pont annyit ők is, amennyi az alvásigényük. Nem mindenkinek egyforma.

Ha szomjas vagyok, akkor is csak annyit iszom, amennyit kívánok, nem akarok többet inni csak azért, mert mások többet isznak...

2016. okt. 31. 08:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem erted a lenyeget, en magambol indulok ki. Tegyuk fel most ejfelkor elalszok es 5-kor felkelek kipihenten. Akkor is benne van a fejemben, hogy meg aludnek, hiaba nem vagyok faradt. Egyszeruen valaki szeret aludni, en imadok aludni, es minel tobbet alszok, annal jobban erzem magam aznap. Hiaba vagyok kipihent, ha nem aludtam sokat, egyszeruen hianyzik az a +1-2 ora, es nem az almossag miatt, hanem csak a bizonyos erzes miatt, amit egy hosszu mely alomban eltoltott ejszaka utan erzek. Amugy az en velemenyem szerint, ha kipihentnek erzed magad akar 4 ora utan is, akkor sem elegendo a 4 ora alvas. A szervezetnek tobb pihenes kell.
2016. okt. 31. 19:25
 9/11 anonim ***** válasza:
De ha több pihenés kell neki, akkor jelzi is: álmos leszel, ásítozol, stb. Na ilyenkor kell megint aludni egyet. Nem akkor erőltetni, esetleg gyógyszerrel, amikor kipihent vagy. Függetlenül attól, hogy hány óra van.
2016. nov. 1. 15:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezt nem erted, hogy hiaba nem jelzi a szervezeted, megis tudod belul, hogy szukseged van ra. Hany ember nem tud elaludni, mert nem farad el? Rengeteg. Ezek az emberek tegyuk fel felkelnek kora reggel, 4-5-6 ora alvas utan, es nem feltetlenul fognak elaludni, miutan hazaernek, hanem ujra fent maradnak keso esteig, mert csak egyszeruen nem tudnak elaludni. Nos ilyenkor hiaba erzed magad "frissnek", vagy "kipihentnek", nem vagy az. A szervezeted becsaphat.
2016. nov. 1. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!