Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi az oka? 3 napja állandó...

Mi az oka? 3 napja állandó jelleggel fáj a fejem. Nem bírom tovább!

Figyelt kérdés
Nem 3 napos migrén, mert azt jobban viselem és másképpen is fáj. Olyan, mintha kettéfűrészelnék a homlokomat. Ma a suliból is hazajöttem és kihagytam egy dolgozatot emiatt. Az lehet oka hogy mostanában kicsit rendszertelenül és keveset eszek? Milyen más okai lehetnek még és mit tegyek hogy elmúljon? Orvost mellőzném ha lehetne...
2010. ápr. 27. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
igen, lehet, hogy a rendszertelen és kevés étkezés és a rendszertelen és kevés ivás az oka...én mennék dokihoz a helyedben, mert egy egyszerű fejfájás nem 3 napig tart
2010. ápr. 27. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:
esetleg fuss egy kicsit a friss levegőn, és igyál sok vizet!!!
2010. máj. 26. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Millió oka lehet. Nem lehet konkrét választ adni rá. Ha nincs szervi alapja, akkor első körben én is azt javasolnám, hogy mizgasd át alaposan a nyaki izmaidat (lazítsd el) és igyál sok folyadékot (elsősorban szénsavmentes ásványvizet kb 2.5 L/nap). De sokszor fogászati, ill. arcüregi problémák okozzák. Nekem egyszer egy tályog volt a foggyökerem végén, úgy hogy maga a fogam nem is fájt. Majd szét ment az agyam ! De 3 napig egy alapos huzat is okozhat problémát. 3 napig napi 1 algopiryn nekem el szokta azt múlasztani. Sok sikert, de ha nem múlik menj orvoshoz,mert ezer oka lehet még. (ne adj isten egy nagyon pici érmegpattanás is)
2010. máj. 27. 08:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Vérnyomásod rendben van?
2010. máj. 27. 21:51
 5/7 A kérdező kommentje:
A vérnyomásom viszonylag alacsony, pont mint anyukámnak, de neki nincsenek és nem is voltak ehhez hasonló problémái.
2010. máj. 28. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha van vérnyomásmérőd próbáld ki a következőt :

Mérj egy vérnyomást ülve, majd állj fel és mérd meg ismét.

Ha jelentős (~20 Hgmm) eltérés mutatkozik a kettő közt, akkor dehidratált a szervezeted, kevésbé tud a véred szabadon áramlani, (mert nem elég híg)és nehezebben cirkulál az agyi erekben is.

Ami szintén fejfájást okozhat.

Az ország fele dehidratált állapotú csak nem figyelnek oda rá. Ha nincs meg a napi 2,5 liter sima víz bevitel nem működnek rendesen a belső szervek.

A sima víznek belső tisztító, méregtelenítő szerepe is van. A felhalmozott mérgeket képes "kimosni" a szervezetből. Ezt kólával vagy gyümölcslével helyettesíteni nem lehet, mert ezek telítve vannak már és savasítanak is. Ha a környezeti hatások és a bevitt élelmiszer által kioldott mérgek a szervezetünkbe marad (pang) az is nagy fejfájást tud okozni.

Ezt egy belgyógyász professzor mondta nekem intelműl : ha fáj a fejem, igyak meg fél liter tiszta vizet.

Sokszor esek én is abba a hibába, hogy nem figyelek oda és nem iszok csak napi 1 liter vizet.

Fáj is a fejem olyankor becsületesen.

Aztán eszembe jut miért is ?!

2010. máj. 28. 22:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válazst. Azt hiszem megfogadom a jótanácsot!
2010. máj. 28. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!