19 éves lány vagyok és iszonyatosan ráncos. Komolyan kezdek megijedni, hogy milyen leszek 40 évesen. Mit tehetek, nagyon félek?
A szemem alatt nagyon mly szarkalábak vannak, szerintem csak a botox segítene rajta. A homlokomon, szemöldököm fölött is vannak, de most elmegyek szemészetre és újból elkezdek szemüveget használni, hátha segít. A szájam körül iszonyatosan ráncok vannak és körbe az arcomon is. Ugyanis fogszablyzóm volt, és az "új" fogaim teljesen kinyomják a számat, alig tudom becsukni. Emiatt nagyon ki is kell nyitnom mindig, ha beszélek is.
Ránctalanító krémet lehet használni ennyi idősen? Legalább 10 évvel idősebbnek nézek ki.
Mi az, hogy "legális helyről"? :D nyilván nem az útszéléről veszek, 150 Ft-ért
Nem túlzom el, mély ráncaim vannak. Képet nem akarok kitenni, mert felismerhető vagyok rajta. A szájam olyan, mint a baloldali vagy még durvább: [link]
Az alvás sajnos nem jön össze, mert suli időben 5-kor kell kellnem, máskor meg apa nem hagy aludni. Hajnalbanban elkezd szeletelő gépezni, tévét bömböltetni, rádiózni, csoszogni, nagyon hangosan beszélgetni. Azt mondja, ha nem megyek iskolába, úgysem kell aludni. Max. ha elköltözök tudok aludni rendesen.
Ha ráncos is vagy, de ne légy már ennyire misspicha! Mert ez utóbbi tényleg vénlányos.
Nem kell minden szó miatt rugózni! Valaki itt kedvesen adott tanácsot neked, erre kikéred magadnak, hogy legális forrást emleget. Valaki más sok alvást javasolt, erre lehordod a sárga földig apádat is meg a kérdezőt is.
Mi a bajod? Lehet, hogy csak a rossz gondolataid ülnek ki az arcodra. Próbálj már meg pozitívabban nézni másokra!
Tudom, én is ki fogok kapni, de megkockáztatom: igyál sok vizet, hidratáld a bőrödet és igen, aludj sokat (este korábban is le lehet feküdni, jéééé!)
Ott a mosolygós smiley egyébként utolsó! Nem leszúrni akartalak, de baromság amitt írtál. Hol lehet ilkegálisan egyáltalán arckrémet venni?
Nem a válaszadót hordtam le, sőt, de sajnos ez a helyzet otthon, évek óta problémám, hogy nem hagy aludni.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!