Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek is iszonyatosan vonzók a mérnök lányok?
Nem értem, miért, de ha egymás mellett állna két egyformán szép és vonzó lány, de az egyikről tudnám, hogy műszaki érdeklődésű (is), akkor egyértelműen őt választanám. Ha megismerkedek egy lánnyal, és kiderül, hogy ért az ilyesmihez, egyből óriási plusszal indul. Érdekes, mert nem azért, mert kocka vagyok, vagy mániákus, az érdeklődési körömnek csak egy része az ilyesmi, egyszerűen vonzóak az ilyen lányok.
Más is van így ezzel?
A mérnők lányok nem vonzanak. Nekem már túl fiatalok.
Viszont sok mérnök nőt ismerek. Műszaki (mérnök) férfiként, kicsit sem szimpatikusak. Ha nőként nézem őket, akkor a lábuk előtt heverek, és imádom őket.
De attól meg tudnék őrülni, hogy csak azt tudják, amit bemagoltak. Műszaki érzékük semmi, és képtelenek is rendszerben gondolkodni, bonyolult, összetett dolgokat lebontani, új dolgokat kitalálni, és megérteni. Viszont 100%-osan meg vannak róla győződve, hogy ők a legokosabbak, és így beszélgetni sem lehet velük érdemben. Csak hajtják a magukét, és ha valamit a fejükbe vesznek, attól nem tágítanak. Persze amikor elkészül amit terveztek, és nem működik, akkor mindjárt más a hibás, mert annak működnie kell, csak valaki szabotálta a munkáját. Csak azért, mert Ő nő... Amíg mi kétségekkel, addig ők önbizalommal vannak tele. Főnökként meg... Inkább hagyjuk. :-((
Persze ez nem mindegyikre igaz. Építész, vegyész, hasonló szakmákban nagyon jók. Biztos van olyan, amelyik az ipari automatizálásban is otthon van, sőt az említett hölgyeknek is kevesebb ideig kell magyarázni, hogy mit rajzoljanak, mintha megrajzolnánk mi, így nálunk is hasznosak.
Az a nő, aki nem képes megtanulni az autó kezelését, az megtervezni sem tudja. Még akkor sem, ha kiváló eredményekkel végzett az iskolákban.
De valóban vannak kivételek.
Viszont nagyon aranyos a villáskulcsos fülbevalójuk, és a kalapács is a nyakláncukon. :-)
Viszonylag ritkák a lányok között a mérnökök, gondolom ez a ritkaság az ami felizgat bennük.
Engem mondjuk inkább óvatossá tenne ha egy jó csajról kiderülne hogy mérnök, rögtön az jutna eszembe hogy vajon nem e túl kocka? Mivel én magam is informatikus vagyok, épp elég kockával van dolgom melóban, engem inkább az vonz ha valaki nem az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!