Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nincs mellem?

Miért nincs mellem?

Figyelt kérdés
Szóval 13 éves vagyok de három hónap múlva 14 leszek és ez nagyon ciki...az osztályban mindenkinek nagyobb még a nálam fiatalabbnak is ötször több van mint nekem. A családunkban senki nem ilyen. Igaz vékony vagyok de ezt örököltem. Anyukam is nagyon vékony volt fiatalabb korában sőt vékonyabb mint én és mégis nagyobb melle volt mint nekem. Pedig egy éve hogy megvan de semmi...igaz felháborító hogy ilyeneket aggódom de ez a mai világ:(. Elszomorít. És ezért nincs onbizalmam. Van valaki velem egyidős vagy idősebb aki ugyanígy volt aztán megnőttek neki?
2016. okt. 28. 22:44
 1/2 anonim válasza:
Én is ugyan ebben a cipőben járok... Nagyon rossz érzés. De ez ellen semmit sem tudsz tenni. Addig jó míg nem csúfolnak! Sajnos tanácsot nen tudok adni.
2016. okt. 30. 10:43
 2/2 A kérdező kommentje:
De csúfolnak emiatt és nagyon rosszul érzem magam emiatt...van valaki aki ugyanígy volt mint én aztán megis megnőttek neki?
2016. okt. 30. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!