Mi lehet ez? (Kerdes rovid)
Figyelt kérdés
Pár napja jelent meg rajtam, pókcsípésnek hittem de egyre csúnyább. Nem terjed nem fáj viszont.
2016. okt. 28. 19:00
1/11 anonim válasza:
Nekem bőrgombának tűnik. Viszket?
2/11 anonim válasza:
Igen,biztos,hogy gombásodás. Mivel hosszú hétvége van, vegyél a patikában Canesten vagy Candibene kenőcsöt és kend azzal naponta 2x,de jó lenne ha egy kis kötszerrel körbe is tekernéd,hogy a kenőcs rajta is maradjon és ne a zoknidba,nadrágodba, ágyneműbe kend.
3/11 anonim válasza:
Sürgősen orvos ! Fura helyen van ugyan, de nekem kullancs okozta Lyme kór induló tünetének tűnik: kokárda szerű kerek folt.
4/11 anonim válasza:
A kullancs okozta kokárda szerű bőrelváltozásnál nincs bőrhámlás az érintett területen. A képen pedig ez egyértelműen látszik.
5/11 anonim válasza:
Menj orvoshoz, ha a Canesten/ Candibene nem használ. Fucidin kenőcsöt írjon fel neked.
6/11 anonim válasza:
Azért írtam a Canestent,mert ez nem sürgősségi eset és 4 napos ünnep jön. Használhat a Canesten, a Fucidin előtt is voltak ilyen gombás fertőzések és meg is gyógyultak Fucidin nélkül,de ha ara mindenképpen megfelelő,hogy a 4 nap alatt ne terjedjen tovább.
7/11 anonim válasza:
Csak azért írtam a Fucidint, mert nekem már reggelre elmúlt a bőrbetegségem tőle. Ez valami csodaszer :D
8/11 anonim válasza:
OK! De a sürgősségin nem örülnének,ha ilyen pansszal menne oda valaki :)
9/11 anonim válasza:
Jaa, nem úgy gondoltam! Ez nem sürgős, de ha már egyszer orvoshoz megy, feltétlenül említse meg ezt a kenőcsöt! 😀
10/11 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek :) feltetlen meg fogom nezetni mert mem mulik. Kullncs kizart. Azt eszrevettem volna :/
2016. okt. 28. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!