Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Belefáradtam mindenbe. Mit...

Belefáradtam mindenbe. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Hello! Tanácsot szeretnék kérni hogy mit csináljakmert nem bírom tovább.2. os vagyok gimiben, a sulit utálom, soha nem volt normális kapcoslatom, mindig azokat fogom ki akik átvernek. Itthon nem szeretek lenni, rögtön feljövök a szobámba. Gitározok, pipázok, ez valamennyit segit. mostanában ha tul sokat iszok partin akkor kitör belölem a bőgés. Ez is elég fárasztó. ugy érzem senki sem ért meg, mást mutatok a világ felé mint ami valojaban vagyok. Ezen probalok változtatni, már sikerült is ugy-ahogy. El vagyok nyomva mindenütt, nem ismer senki, mindenkinek meg akarok felelni. Semmibe sem nézem magam. Mostanában étvágyam sincs. Ma pl narancsot ettem csak és már este fél8. de nem vagyok éhes. Ki vagyok ábrándulva mindenből, mindenkiből. és nem tudok ebből kitörni . Egy ideig sikerült d emost megint visszatért ez az egész.
2010. ápr. 25. 19:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bátyáddal mi a helyzet? Ő hány éves? Járkálhatnátok együtt,megismerhetnéd a baráti körét. Fogjatok össze,ha már "csak" egymásnak maradtatok! Én is mindíg bátyámmal lógtam,így lettünk nagyon jóban,ő a legjobb barátom. Azóta férjhez mentem és van egy kislányom! Merre laksz? Ha van kedved beszélgetni valakivel...
2010. máj. 18. 09:22
 12/16 A kérdező kommentje:

Szolnokon.

hát mostanában már ott vagyok hogy tényleg lesz*rom ezt az egészet,azt várom hogy elköltözzem és addig már csak 2 év.addig meg vhogy kibirom.(:

2010. máj. 18. 14:29
 13/16 anonim válasza:
Tarkólövés
2010. máj. 18. 17:32
 14/16 anonim válasza:
Szerintem a mai fiatalok ki vannak égve , köztük te is! nem minden esetben vagy te a hibás, a környezete nagyon le tudja húzni embert , ha nem érzi ott jol magát. Csak az a szörnyü, hogy lehet segitség is kellene és nem mindenkinek adatik meg! 32 éves vagyok.
2010. máj. 18. 19:07
 15/16 A kérdező kommentje:

jaja

de már jobban vagyok azota.meg elköltözök innen akkor midnen király lesz.

hm a tarkonlövést mégmegggdonolom

2010. máj. 18. 19:32
 16/16 anonim ***** válasza:

A legelső baj veled az, hogy egy nem szereteted önmagad,

Ha valakinek nincs önbizalma akiről lerí az hogy nem szereti önmagát, azt a Mások megérzik és sajnos vagy elkerülik vagy kihasználják, vagy kigúnyolják- mert alapból ilyen az emberi természet, hogy szeret a gyengébb vagy labilis ember fölé kerekedni mert akkor ő saját magát érezheti nálad nagyobbnak erősebbnek, okosabbnak.

Légy büszke önmagadra hisz gondolj arra belőled CSAK EGY VAN.

Mivel elég idős vagy igy ajánlanám a két blogom egy-egy fejezetét.Pl

19. f. A két csodálatos lelkünk.

69.f.Gyógyulni a Lelkünk segítségével.

60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...

87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....

2012. máj. 22. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!