Belefáradtam mindenbe. Mit csinaljak?
Szerintem ismerj meg új embereket és add önmagad :)
A pipázással, ivászattal nem értek egyet (káros szenvedély gyűlölő vagyok), így azt tanácsolom, hogy próbáld abbahagyni.
Azt neked kell tudni, hogy otthon miért nem érzed jól magad. Valahogyan ezen is változtatni kéne, vagy inkább foglald el magad. Keress valami hobbit, sportot ami tetszik. Így is megismerkedhetsz új emberekkel.
Remélem minden jól alakul. Sok sikert és fel a fejjel! :)
Fura... Én is így érzem magam... Az is stimmel, hogy partin piától sírok, amit szinten utálok. Egy évvel vagyok csak idősebb nálad. Semmi nem lelkesít fel.
Úgy tudom lehet valami tápanyaghiánytól, nem azért írják fel az antidepresszánsokat? Nem szörnyű, milyen érzéseink lehetnek a bennünk biológiai-kémiai folyamatok miatt? Gusztustalanok és anyagiak vagyunk...
Óh, egy nem stimmel... Én állandóan ennék az unalom miatt, csoda, hogy nem híztam el. Viszont csak és kizárólag édeset ennék, sósra, vagy simán egy szendvicsre rá sem bírok nézni. Édesnek kell lennie. Persze ez nem a te bajod :)
héj elkérhetem vkinek az msnjét privátba? jo lenne beszelni egy olyannal aki ugyan ebben a cipöben jár.
és jo tudni hogy nem vagyok egyedül.piát meg ezeket megprobalom letenni,bár attol pár oráig boldognak érzem magam és ez jo.cska aztán megint jön a föld meg a pofára esés. köszönöm a kommokat(:
aranyos vagy(:
az a baj hogy amiket leirtál,az folyton ismétlödik és nem fejezödik be.
most szürkeség aztán kicsit jobb aztán szürke aztán leszrok midnentaztán megint kicsit jobb és igy tovább.és ebbe fáradtam bele,hogy kb mint egy ördögi kör
hm...
pl. apám semmibe vesz,nem tudom mi az az apa.probalkoztam kapcsolatot épiteni,ugy éreztem hogy sikerült is de hazajött bebaszcsizva és lehordott mindennek.most épp korhazban van a szive miatt megint,ridegül hangzik de nem érdekel.tul sokszor csalodtam benne.
a fiuk...eddig midnig olyanokat fogtam ki,akik átvertek.talán azért mert vak voltam.a legutolsorol senki sem gondolta volna h ilyet cisnál egy lánnyal.de mégis megtette.
nővérem kint él amerikában,ő az isten mi meg bátyámmal le vagyunk szrva.semmire sem tartanak minket.éjjel nappal azt hallom hogy a nővérem igy és ugy.
és midnen nap vagy ugy hivak ahogy őt,vagy elérek egy eredményt és mondjuk a ujságban az ő nevén jelenik meg a cikkem.kajak mint egy átok
és ő teljesen más belülröl,ellentettek vagyunk d eezt senki sem látja.
imádom őt,sokmindnben tud segiteni de vannak olyan dolgai hogy ha megemlitem akkor sosem ad igazat.
soha nem éreztem még hogy valaki tényleg szeretett volna,és nélkülem nincs élete.és vágyom erre mert én tudnék szeretni de sosem jön össze
Nálam ez segített(ezt egy haverom szószerint így mondta):
Te most a bárány vagy, legyél a farkas, kerekedj felül mindenkin, kicsit gyúrd ki magad, minden csajt bassz át, mutasd meg ki a főnök!
Ez segített, megváltoztam, és így élvezem az életet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!