Akinek volt mar fajdalmas nyirokcsomo duzzanata a honaljaban, mitol volt es meddig tartott? Mi segitett?
Figyelt kérdés
Mindket honaljam nyomasra erzekeny es mintha a belsejeben ereznek egy kemenyebb fajo csomot is.
Nyilvan orvoshoz fogok menni, csak kivancsi lennek, hogy ki tapasztalt hasonlot es mi okozhatja?
2016. okt. 12. 16:54
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt és nagyon megijedtem, hogy mi lehet az, viszont pár héten belül elmúlt. Mindenképp menj el orvoshoz ettől függetlenül, mert nekem annyira nem fájt ha hozzáértem.
2/2 anonim válasza:
Nem vagy/voltál megfázva? Hónalji nyirokcsomók fájdalmas duzzanata általában erre utal. Nekem is szokott lenni nagyritkán, de mindig náthához, egyéb felső légúti betegségekhez köthető. Pár nap alatt elmúlik. Szedj C-vitamint, teázz, pihenj. Viszont ha 2 hétnél tovább fennáll, akkor menj dokihoz!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!