Nyaki nyirokcsomo duzanat?
Figyelt kérdés
Kb ket hete a bal oldalon a nyirokcsomo nagyom fajt es megduzzat. Masnapra lement de a jobb oldal duzzat meg utanna es meg azota se ment le. Felek nehogy komoly legyen. Voltam haziorvosnal megnezte adott gyogyszert de nem tudom szedni mert szedulok tole. Sokszor ma a bal oldalon meg nyilalik a fulem alatt. Felek mar nagyon
Mennyi ido akig lejebb kell hogy menjen?
2016. szept. 24. 14:01
1/8 anonim válasza:
Ha nem szeded a gyógyszert, akkor nem fog lemenni, amúgy azt is tudni kellene, hogy mitől van, esetleg megfáztál, torokgyulldás, vagy fogprobléma is lehet, de ha a nyirokcsomó van begyulladva, akkor feltétlen kell szedni a gyógyszert, ha nem ezt, akkor másikat.
2/8 Kenzo Tenma válasza:
Kérjél beutalót szakorvoshoz.
3/8 A kérdező kommentje:
Van tobb rossz fogam is. A haziorvos azt mondta piros a torkom es valoszinu hogy onann ment ra
2016. szept. 24. 14:22
4/8 A kérdező kommentje:
Mennyi ido alatt szokott ez lejebb menni?
2016. szept. 24. 14:23
5/8 anonim válasza:
A nyirokcsomó-duzzanatot, főleg ha fájdalmas, mindig komolyan kell venni. Ha a felírt gyógyszert valamilyen oknál fogva nem tudod szedni, menj vissza az orvoshoz, hogy írjon másikat. Ne játsszad az öngyógyítást, mert ez esetben később nehezen vagy egyáltalán nem kezelhető szövődmény alakulhat ki.
6/8 A kérdező kommentje:
Kulonbe fortedolt irt. Azt mondta nem kell ra antibiutikum. Csutortokon voltam
2016. szept. 24. 14:28
7/8 A kérdező kommentje:
Na mostmar megjobban felek :(
2016. szept. 24. 14:30
8/8 anonim válasza:
Nem kell félni, ha piros a mandulád, akkor attól is lehet és mivel vannak rossz fogaid, azok is okozhatják.
Gargalizálj sós vízzel ez jó a mandulára és a rossz fogaiddal mielőbb menj fogászatra, ha ezek rendbejönnek, akkor utána nem sokkal majd lemegye a nyirokcsomó duzzanat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!