Van élet a halál után?
Egyszer egy elmebeteg rám támadt egy késsel,mert ellene akartam tanúskodni a bíróságon,mert szószerint megölte az apámat. Az a hülye f@sz nekem esett egy késsel,és 5-6 heget vágott a mellkasomon. Összestem,el vesztettem az eszméletemet. Az ember pedig elmenekült. A szomszéd sráccal pont arra az időpontra beszéltük meg,hogy segítek majd neki pakolni,de nem mentem ezért eljött hozzánk. Nem szoktunk csengetni,mert haverom így simán bejöhetett. Szerencsére még épp időben,mert ha 5 percel késöbb,akkor én már nem lennék...
19/f
Szia!
Egyik ismerősöm elvesztette az eszméletét, leállt szívverés, pulzus minden
újraélesztették, 5szörre sikerült,
nem emlékezett semmire sem, h mi történt vele, csak arra h minden fehér volt, és valaki húzta át egyi oldalról a másikra, és jobban megrántották és átkerült a másik oldalra (életbe)
nem mondtuk el neki h mi törétn v vmi..
én ezek után elhiszem
aki elhiszi az igen, aki nem az nem
amúgy nem kamu válasz! de tudom h hihetetlen mert eddig én se hittem benne
Aki halálközeli élményről tud mesélni, az értelemszerűen nem tud arról, hogy van-e élet a halál után.
Egyébként sincs. A halálközeli élmények pedig az agy "játéka", ahogy csökken az oxigénellátottsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!