Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van élet a halál után?

Van élet a halál után?

Figyelt kérdés
Akinek volt már halál közeli élménye, elmesélné?
2010. ápr. 25. 17:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Van élet a halál után..Sokan próbálják anyagias gondolkodásukkal kiverni a biztosítékot.Persze nem mondom akik hisznek benne azok is néha elrugaszkodnak a földtől.De biztos hogy van valami igazságuk.Ezer bizonyíték van arra hogy létezik valami az anyagi testen kívül.Ebben a témában nem lehet csak a fizikai biológiai törvényeket alkalmazni hiszen eleve kudarc..
2010. ápr. 25. 17:38
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Hülye kérdés, mivel a halál az élet vége, ebből következik, hogy utána nem élhetsz tovább.
2010. ápr. 25. 17:38
 3/13 anonim ***** válasza:

Egyszer egy elmebeteg rám támadt egy késsel,mert ellene akartam tanúskodni a bíróságon,mert szószerint megölte az apámat. Az a hülye f@sz nekem esett egy késsel,és 5-6 heget vágott a mellkasomon. Összestem,el vesztettem az eszméletemet. Az ember pedig elmenekült. A szomszéd sráccal pont arra az időpontra beszéltük meg,hogy segítek majd neki pakolni,de nem mentem ezért eljött hozzánk. Nem szoktunk csengetni,mert haverom így simán bejöhetett. Szerencsére még épp időben,mert ha 5 percel késöbb,akkor én már nem lennék...

19/f

2010. ápr. 25. 17:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Én most nem mennék bele hogy mire alapozom ezt már máshol is leírtam ezen az oldalon..talán majd valaki ír vmi okosat..
2010. ápr. 25. 17:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok embernél inkább az a kérdés, hogy van-e élete a halál előtt...
2010. ápr. 25. 17:40
 6/13 anonim ***** válasza:
Hm..Utolsónak jogos a felvetése!
2010. ápr. 25. 17:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Igaz is.. Az életet ki kell élvezni..Ezért fogok most kimenni a ligetbe a kutyusommal, hogy neki is egy cseppel boldoggá tegyem rövid életét.:) Úgyis milyen szép idő van (:
2010. ápr. 25. 18:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyik ismerősöm elvesztette az eszméletét, leállt szívverés, pulzus minden

újraélesztették, 5szörre sikerült,

nem emlékezett semmire sem, h mi történt vele, csak arra h minden fehér volt, és valaki húzta át egyi oldalról a másikra, és jobban megrántották és átkerült a másik oldalra (életbe)

nem mondtuk el neki h mi törétn v vmi..

én ezek után elhiszem

aki elhiszi az igen, aki nem az nem

amúgy nem kamu válasz! de tudom h hihetetlen mert eddig én se hittem benne

2010. ápr. 25. 19:55
 9/13 A kérdező kommentje:
Furcsa ez az egész.. Sosem fogjuk megtudni, hogy mitörténik akkor.. Csak a hallottak.
2010. ápr. 25. 20:03
 10/13 anonim ***** válasza:

Aki halálközeli élményről tud mesélni, az értelemszerűen nem tud arról, hogy van-e élet a halál után.

Egyébként sincs. A halálközeli élmények pedig az agy "játéka", ahogy csökken az oxigénellátottsága.

2010. ápr. 25. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!