Vakbélgyulladás mit tegyek?
13 éves lány vagyok
nyáron vakbégyanuval korházba kerültem ott nem csináltak velem semmit csak azt mondták hogy igyak sok folyadékot
Június óta szúr jobb és bal oldalt a hasam semmmi más tünetem nincs de néha már annyira fáj.van valami tanácsotok vagy házilag módszeretek hogyan tudnám a gyulladást lehúzni róla
A kétoldaliságból esetleg menstruációs görcsre lehetne következtetni. Menstruálsz már? Én hónapokon keresztül szenvedtem görccsel, mielőtt először megjött. Volt, hogy olyan erős volt, hogy a szüleimnek értem kellett jönniük a suliba, mert csak feküdni bírtam. Nőgyógyászhoz menjetek el anyukáddal. Nyugi, nem fog "úgy" megvizsgálni, de csinál ultrahangot és egy-két vizsgálatot, amiből kiderülhet valami.
Ugyanakkor hasonló korú voltam, mint te, mikor szintén görcseim voltak, ezt később (a sok eredménytelen vizsgálat után) növőgörcsnek tituláltak, röviddel ezután hirtelen nőttem vagy 5 centit, úgyhogy lehet, hogy igazuk volt...
Szóval erre a kettőre tippelek. Először mindig vakbélnek tartják, de a te esetedben is nyilván kizárták ezt, ilyenkor jönnek a tippek.
Idonkent hasmenesem szokott lenni
de van amikor szorulasom van
15:55
nem hiszem hogy ez álna a háttérben mivel már 1éve megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!