Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vakbelgyulladas?

Tozser Alex kérdése:

Vakbelgyulladas?

Figyelt kérdés

1-2Hete szur,faj a koldokom meg a vakbelem korul de a vakbelben bizonytalan vagyok.

Rovid ideig faj vagy 1-30mp-ig.Elegge pszchies mar mer felek, mert regebben beutaltak vakbelgyanu miatt de nemkellet muteni. 3orankent faj kb, csak felek. Es nemnagyon faj.Laz hanyinger gornyedt jaras nincs csak etvagytalansag.SOS.

2015. júl. 25. 18:04
 1/4 A kérdező kommentje:

Ja es a baloldalt is szokott.Anyukam aztmondta vakbel kizarva mert az nem 1-2 het.Nem nagyon faj siman kibirhato de akkoris zavar nagyon.A koldokom tovabb szokott, de a vakbelem vagyis szerintem az ugyfaj mint amikor reggel pisilek es faj az alhasam. Aztan ezvagy 30 mpig, aztan vagy 2 ora mulva megint

A lenyeg, nem folytonos

2015. júl. 25. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:
1: nem, mert akkor már nem itt lennél, hanem a műtőasztalon.
2015. júl. 25. 18:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Jaah ertem.Koszonom:)
2015. júl. 25. 18:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor mi lehet? Egesznap szinte mindig ezen parazok. Es par nap mulva negyek nyaralni..
2015. júl. 25. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!