Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vakbélgyulladás?

TBa kérdése:

Vakbélgyulladás?

Figyelt kérdés

Üdv!

Kedden reggel kezdődtek a problémák, amikor is arra keltem, hogy kapar kissé a torkom, folyik az orrom. Túl nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki, ezért elmentem dolgozni. A délelőtt folyamán sokszor jelentkezett hányinger, illet hánytam is, ezért hazaküldtek.

Gondoltam elkaptam valami vírust, ami ezekben a hónapokban elég gyakori, pláne, hogy gyakran utazok metrón. Sajnos aznap már nem volt rendelés.

Másnap délelőtt erős fájdalmat éreztem a hasam jobb oldala alatt. Az orvos diagnózisa szerint vakbélgyulladás gyanús vagyok. Gyógyszert nem adott, azt mondta 2-3 nap múlva derül ki, hogy valóban az-e. Ha igen, irány a kórház, sürgősségi és megműtenek.

Ahogy hazaértem elaludtam és pár óra múlva úgy ébredtem, hogy elmúlt a fájdalom, igaz, nem teljesen, mert most is érzem, ha megnyomom a hasam, viszont nem olyan intenzív, mint előtte.

A hányinger teljesen elmúlt, sőt az eddigi sóban-vízben főtt krumpli már nem laktat kellőképpen.

Jelenleg még várom mi lesz a vége a dolognak, viszont éhes vagyok.

Mit lehetne enni egy ilyen időszakban?

Arra is gondoltam, hogy mégiscsak valamilyen vírus az okozója, mert az orrfolyás és a torokkaparás (kiegészülve köhögéssel) megmaradt.

Esetleg lehet vírus?

Főleg azok válaszát várom, akik estek már át hasonló vakbélgyulladásos időszakon.

Köszönettel.

2015. febr. 11. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:

A vakbélgyulladás fájdalma nem csökken, csak növekszik.

Nem lehet, hogy influenza?

2015. febr. 11. 20:30
 2/8 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam rá, hogy valami vírus, viszont nem merem 100%os biztonsággal állítani. :/

Lehet, hogy megerőltettem a szervezetem a hányással, azért fáj a hasam.

2015. febr. 11. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Kérj meg valakit hogy szagolja meg a leheleted. Ha szokatlan, rossz a szaga valószínű a vakbélgyulladás.
2015. febr. 11. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
3: Pff, ez aztán az orvoslás, bármilyen gyomorbaj esetén rossz szagú a lehelet...
2015. febr. 11. 21:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Megszagoltattam...nem rosszabb, mint szokott. :)
2015. febr. 11. 23:02
 6/8 anonim ***** válasza:
én nemrég kb egy honapja voltam vakbélgyanuval kórházban nem műtöttek csak antibiotikumot kaptam...de azóta is fáj..amugy felsőléguti betegségeknél vagy virusoknál begyulladhatnak a hasi nyirokcsomók attól is fájhat a dokim mondta..szóval nyugi sztem neked csak a nyirokcsomóid fájnak :))
2015. febr. 13. 21:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Tegnap elmentem az orvoshoz és ő is a nyirokcsomót mondta lehetséges okként. Hiszek neki. :)

Köszönöm a kommenteket.

2015. febr. 14. 10:32
 8/8 anonim ***** válasza:
na kiderült mi volt? Nekem is fáj most.
2015. dec. 28. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!