Vakbélgyulladás?
Üdv!
Kedden reggel kezdődtek a problémák, amikor is arra keltem, hogy kapar kissé a torkom, folyik az orrom. Túl nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki, ezért elmentem dolgozni. A délelőtt folyamán sokszor jelentkezett hányinger, illet hánytam is, ezért hazaküldtek.
Gondoltam elkaptam valami vírust, ami ezekben a hónapokban elég gyakori, pláne, hogy gyakran utazok metrón. Sajnos aznap már nem volt rendelés.
Másnap délelőtt erős fájdalmat éreztem a hasam jobb oldala alatt. Az orvos diagnózisa szerint vakbélgyulladás gyanús vagyok. Gyógyszert nem adott, azt mondta 2-3 nap múlva derül ki, hogy valóban az-e. Ha igen, irány a kórház, sürgősségi és megműtenek.
Ahogy hazaértem elaludtam és pár óra múlva úgy ébredtem, hogy elmúlt a fájdalom, igaz, nem teljesen, mert most is érzem, ha megnyomom a hasam, viszont nem olyan intenzív, mint előtte.
A hányinger teljesen elmúlt, sőt az eddigi sóban-vízben főtt krumpli már nem laktat kellőképpen.
Jelenleg még várom mi lesz a vége a dolognak, viszont éhes vagyok.
Mit lehetne enni egy ilyen időszakban?
Arra is gondoltam, hogy mégiscsak valamilyen vírus az okozója, mert az orrfolyás és a torokkaparás (kiegészülve köhögéssel) megmaradt.
Esetleg lehet vírus?
Főleg azok válaszát várom, akik estek már át hasonló vakbélgyulladásos időszakon.
Köszönettel.
A vakbélgyulladás fájdalma nem csökken, csak növekszik.
Nem lehet, hogy influenza?
Én is gondoltam rá, hogy valami vírus, viszont nem merem 100%os biztonsággal állítani. :/
Lehet, hogy megerőltettem a szervezetem a hányással, azért fáj a hasam.
Tegnap elmentem az orvoshoz és ő is a nyirokcsomót mondta lehetséges okként. Hiszek neki. :)
Köszönöm a kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!