Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez vakbelgyulladas?

Ez vakbelgyulladas?

Figyelt kérdés
Ma delutan kezdett el eloszor gyengen, majd egyre erossebben fajni az egesz gyomrom es alhasam, legalabb 2orat szenvedtem, mivel nem volt itthon semmi gyogyszer ra, eleinte sokat tudtam pukizni ezert puffadasra gondoltam, de aztan mar nem kellett es ehyre jobban fajt...sikerult beszereznem no spat, majd vettem be egyet, ezutan csillapodott a fajdalom , de elkezdtem enyhe fajdalmat erezni az alhasam jobb oldalan, es olyan erzes mintha valami suly lenne ott. Itt tartok most, ez vakbelgyulladas lehet?

#fájdalom #alhas.
2016. máj. 25. 22:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Azota erosodott sajnos a fajdalom jobb oldalon, nyomasra is faj illetve ha labraallok es megyek akkor meg jobban faj. Nem nagyon tudok most kivel orvoshoz menni, mentot meg csak akkor hivnek ha ez tenyleg vakbel gyulladas. Valaki
2016. máj. 25. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ez sajnos akár vakbélgyulladás is lehet, ha nem javul az állapotod, akkor kénytelen leszel mentőt hívni.
2016. máj. 25. 23:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Most csillapodott ha fekszem akkor nem faj egyatalan ha setalok akkor enyhen faj, nyomasnal szinten enyhe fajdalom, de nem merek elaludni felek hogy esetleg perforalodik
2016. máj. 25. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha rosszabbodik, akkor először kihívhatod az ügyeletet is. Vizsgálat után ők nagyobb biztonsággal el tudják dönteni, hogy mi a teendő.
2016. máj. 25. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:

hogy vagy?

én hasonló fájdalommal (nyomásérzékenység, és mozgás közben kifejezett jobb oldali fájdalom, DE nyugalomban, fekve pl nem fájt) 4 napot töltöttem kórházban. 2x meg akartam kűteni vakbélgyulladással, közben találtak kicsi sérvet is... de végül nem derült ki, mi bajom van. 4 hete volt, még mindig kivizsgálásra járok.

2016. máj. 26. 07:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem faj nyugalmi allapotban, jaraskozben erzek enyhe fajdalmat es nyomasra is, illetve olyan erzes mintha valami suly lenne ott, ha nem javulok, akkor delutan elmegyek orvoshoz.
2016. máj. 26. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!