Fogyni szeretnék és új életet kezdeni. Vanrá mód?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és 75 kiló(tudom, gáz)már mindent próbáltam napi 20 percet futok, csak gyümmlcsöt ettem 2 hétig, de semmi eredménye nincs. fontos lenne, hogy lefogyjak, mert tovább tanulok egy színész sakközépiskolába és úgy akarok odamenni, hoogy nagy önbizalmam legyen és le akarom vetkőzni a gátlásaimat, amik a súlyom miatt adódnak.lyan fogyási módszert keresek mi gyors és hatékony mert az önbizalmam már valahol lent jár a Mariana-árok mélyén. kérlek segítsetek, hogy melyiket ajánlanátoknekem. nagyon fontos lenne ez számomra. a válaszokat előre is köszönöm2016. szept. 28. 18:54
1/3 anonim válasza:
Nem gáz, s azt sem tudhatom, hogy sok-e, hisz nem tudom a magasságod... Van, akinek még kevés is lenne, léteznek 190 cm feletti 14 éves izmos lányok...
Életmódváltás, mozgás. Csak gyümölcs? Az izombontást és tápanyaghiányt okoz, köszönő viszonyban sincs az igényeiddel. Miért pont cukorral akar valaki fogyni, fel nem fogom.
2/3 anonim válasza:
ez azért nem ilyen egyszerű, hogy csak gyümölcsöt eszel.. rendesen nézz utána. és számits rá, hogy nem olyan könnyű, és gyors. de sok sikert! :)))
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én 21 éves vagyok és 75 kg.
80 kg-ról indultam ,5 kg -ot adtam le 1 hónap alatt.
2 hét alatt ne szamíts eredményre.
Én beépitettem a mindennapjaiba a mozgást és kalóra számlálàssal fogyok és természetesen csak vizet iszok napi 1,5-2 litert..nekem ez vált be :)
Én kívánom neked hogy sikerüljön,minden fejben dől el.Akkor se add fel ha sokáig nem mennek le a kilók,hisz felszedni a sem egyik napról a másikra ment :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!