Elment a hangom. Mit tehetnék, hogy vissza jöjjön?
Figyelt kérdés
Vasárnap óta elég beteg vagyok, kedd óta szedek köptetőt és a tegnapi nap folyamán végig erősen köhögtem, főleg reggel.Tegnap estére sajnos teljesen elment a hangom. Azóta nem beszéltem csak kb 3 mondatot. Most már ki tudok magamon préselni 1-2 rekedtes szót de nem kellemes. Mit tehetnék, hogy jobb legyen ? Kb mennyi idő alatt jön vissza majd a hangom? Ez a köhögés miatt van ? A köptetőt jobb, ha nem is szedem ? Félek, hogy nem fog vissza jönni:(2016. szept. 22. 13:17
2/5 A kérdező kommentje:
Borzalmas humorod van, remélem tudod.
2016. szept. 22. 13:40
3/5 anonim válasza:
Vissza fog jönni. Szopogass Strepsil tablettát, gazgalizálj sós vízzel és ne erőltesd a hangod, ha nem javul, vagy rosszabb lesz, akkor menj el gégészetre.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! Szerintem, ha holnap reggelre nem lesz lényegesen jobb,el is megyek, mert hétvégén nem lesz lehetőségem.
2016. szept. 22. 14:56
5/5 anonim válasza:
Most már ki tudok magamon préselni 1-2 rekedtes szót de nem kellemes.
Ha nem jött még vissza, akkor ne tedd! Maradj csendben!
Tea, hagyma, méz, és a szélsőségek kerülése, de ez utóbbit az orvos biztos elmondta. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!