Mikor veszem észre, hogy elvan törve a lábam?
Figyelt kérdés
ma délelőtt nagyon belerúgtam a falba ,szándékosan ideges és hülye voltam eztnem részletezném.Már akkor nagyon fájt de gondoltam zúzódás hát normális most viszont már ráállni se bírok mert sírnék a fájdalomtól.Nagyon bedagadt akárhogy tartom fáj.Ráadásul a lábfejemen teljesen kidudorodtak a kék erek és fénylik is(azt hiszem ilyenkor víz gyűlik fel vagy mi)Lehet törés?Megfogom néetni még ma ügyeleten csak sajnos anya nincs itthon addig meg ilyen lábbal takarítok vagy mérges lesz rám:(2010. ápr. 23. 16:07
1/4 anonim válasza:
ez bizony eltört.sztem tutira. ne merj ráállni! feküdj le és támaszd alá amíg nem jön anyukád
2/4 anonim válasza:
Irány a traumatológia. Nem árt egy röntgen. Az tuti megmondja,hogy törés vgay zúzódik
3/4 anonim válasza:
Egy éve volt eltörve a lábam.. Gyanus hogy most neked is sikerült.... :(
4/4 anonim válasza:
nem tört el :) ha el lene törve akor egyatalan nem birnal vele mozogni nagy utest kapot ennyi az egesz 1 het es ujra jo leszel :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!