Honnan veszem magamon észre hogy ha részeg vagyok?
Figyelt kérdés
még sosem voltam részeg ezért kérdem2011. aug. 17. 21:21
2/6 anonim válasza:
Öszintébben beszélsz, elnehezül atested, de amúgy minden olyan lazának tűnik...bla-bla, de ez mindenkinél másképp van, meg több fokozat is van.
3/6 anonim válasza:
Te sehogy. De a haverok majd nagyon vigyorognak és felvesznek a mobiltelcsijükkel és utána majd mutogatják neked, meg másoknak is:)
4/6 anonim válasza:
:D:D:D
Az első nekem egy szilveszteren volt azt hittem bírom a piát, de semmire nem emlékszem csak arra hogy felkelek:D
Nekem mindig másképp jön a hatás, legtöbbször elkezd bizseregni az arcom, aztán onnan tudom h mindenkit szeret, leszarok mindent szupi meg ilyenek:D:D:D
5/6 Hailey13 válasza:
felszabadultabb vagyok, kicsit nagyobb a hangom:D mármint ne értsétek félre, nem én vagyok az aki hajnalban mindenféle gyökérségeket ordít telitorokból..:D
általában simán nevetek, ha leülök akkor kicsit álmosabb vagyok, aztán felállok és mehet a pörgés:D és valahogy nem gondolkozom.:D
6/6 anonim válasza:
Kurvára szédülsz, és mindenen röhögsz, alig tuds koncentrálni, és irni legalbis nekem ez a hatása, akinek nem tünt fel, most is az vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!