Hogyan segítsek (változtassak) magamon és mit?
Figyelt kérdés
azt hiszem vagyis úgy érzem depressziós kezdek lenni! semmi sem tetszik, családomon kívül mindenkire utálattal nézek! nincs kedvem köszönni senkinek! mentem a pékhez és imádkoztam ne találkozzak senkivel, még csak köszönnöm se kelljen! persze ezt elkerülni nem bírtam egy nőt meglátva meg úgy éreztem hogy legszívesebben leokádnám!! bocsi a kifejezésért de ez így volt!!!!!2011. márc. 9. 11:48
1/3 anonim válasza:
Keress valami olyan hobbit ami érdekel, és amit szívesen csinálsz. Vegyél 1-2 új felsőt, menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy masszíroztasd meg magad. Menj el bulizni. Na és örülj neki hogy süt a nap. :)
2/3 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval!!
3/3 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=JkxtlwX8LB0
javaslom nézd meg ezt,és mindjárt nem lesz kedved panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!