Vesekő ellen milyen gyógynövényt ajánlotok; a kő feloldására és a távozás megkönnyítésére?
Ismerősöm volt UH-on, kimutatták a vesekövet. Mivel kb 4-5 mm-es, ezért azzal nem csinálnak semmit az orvosok - úgy tudom.
Az ismerősömnek az UH-ot végző hölgy a kőtörőfüvet ajánlotta és kiváló eredményekről is beszámolt. (Ő csak tudja, hiszen a páciensei számoltak be a kőtörőfű hatásosságáról, amit ő az UH-on látott is.)
Tehát vannak gyógynövények, amik használnak.
Aki kuruzslásnak tekinti a gyógynövények használatát, semmit nem tud azokról, csak annyit bizonyít be, ezt a 05:42-kor írónak is üzenem. Nézzen utána a famakobitanikának, farmakognóziának.
Pl: [link]
"... vannak gyógynövények, amik használnak."
A kőtörőfű nem ezek közé tartozik. A 3. válaszoló által adott link példás.
Hallottam már a kőtörőfűről. Az a Chanca Piedra. Itt is dicsérik például: [link]
Csak egy példa.
Írjatok még, köszi! Személyes tapasztalatoknak nagyon örülnék!
A növények hatása nem placebo. Súlyos tévedés azt hinni, hogy placebo volna.
Némelyiknek olyan erős a hatóanyaga, hogy ölni is lehet azzal.
Vagy - elméleted szerint - az a hatás is csak placebo? Kipróbálod?
Hozhatok sok-sok példát a növényi hatóanyagok valós hatásaira.
Ópium? Mond ez neked valamit?
Emellett természetesen pszichés technikákat is igénybe lehet venni (pl. önszuggesztió, vagy ahogyan írtad, ima).
Ugyanakkor, ha pl. vízköves a csap és ecetet (pl. 20%-os ecetsav esszenciát) öntünk a vízkőre, akkor vajon mi történik? Feloldja! Láttál már ilyet? Én igen. Ez is placebo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!