Vele jaro betegsegek?
Most akkor csak a fejed faj vagy lázas is vagy? Mindig faj a fejed v csak ha beteg vagy? Ki kene vizsgálni. Első körben pl figyelj oda h sokat igyál, en attól voltam fejfájós, hogy keveset ittam.
Ahogy elkezdtem figyelni, egyből normalizálódott és nagyon ritkán fáj!
Ha ez nálad nem jöhet szoba, akkor mindenképp nézesd meg magad!
Hát, ha nem akarsz orvoshoz menni, akkor szenvedj. Most erre mi mást lehet mondani?
Egy csomó betegségnek a kísérőtünete lehet a visszatérő fejfájás, ennél pontosabbat csak vizsgálatok alapján lehetne mondani.
Nem kell senkinek tudnia róla, ez a lényege az orvosi titoktartásnak. De mindenképpen ki kéne vizsgáltatni, súlyos betegség is lehet, nem szabad ennyit fájnia a fejednek, a láz meg szintén veszélyes (többek közt a férfiasságodnak se tesz jót, súlyos következményekkel jár a magas láz férfiaknál, ha nem tudják levinni).
Valami front is lehet, vérnyomásprobléma, de ki kell vizsgáltatnod. Nem kell senkinek tudnia róla, a szüleidnek mondd el és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!