Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rendszeres izomrángás mitől...

Rendszeres izomrángás mitől lehet? 15l

Figyelt kérdés
Ha fekszek vagy ülök kb. tíz percenként megrandul valamim. Kezem, vállam, csípőm és a lábaim szoktak. Nagyon idegesítő tud lenni, a suliban is egyfolytában rángok. Nagyjából fél éve van, az utóbbi 2 hétben erősödött fel ennyire. Mit tehetnénk?

#izomrángás #mikor van már vége ennek
2016. szept. 10. 16:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ha jól értem, akkor a lelki állapotom miatt lehet minden? Ez mind mentális? Azt még elfelejtettem, hogy remegek is (most is).
2016. szept. 10. 17:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Na, akkor szerintem meg is van az oka.Bizony a stressz meg a lelki bajok okozhatnak bármilyen furcsa tünetet.Plusz ha lány vagy, akkor még a mensi előtti időszak is rátehet egy lapáttal időről időre.A vegetatív idegrendszer kimerül és van, akinél pánikbetegség, másnál egyéb kellemetlen állapot veszi kezdetét.A szervezet vitaminraktárai is kimerülnnek, mert azt is felemészti a stressz miatti energiaveszteség.Mindent pótolni kell tehát.egészséges, kiegyensúlyozott életmódra törekedni.Mert az javíthat az állapotodon a legtöbbet.c vitamin jó, de nem elég.Az idegrendszernek B vitaminokra és magnéziumra van legelőször is szüksége, most nagyobb mennyiségben, de lehet az is, hogy vas és B 12 hiányod van, mert azok is okozhatnak izom és idegpanaszokat.Szedjél inkább valami jófajta vitamin és ásványianyag tablettát, amiben mindezek kompletten megvannak.Persze ez drágább, de hasznosabb is.
2016. szept. 10. 17:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor gyógyszereket fogok zabálni. Ha nem segít, majd ott az orvos. Amúgy viszonylag kiegyensúlyozott életet élek, sportolok heti 4x1.5 h-t.
2016. szept. 10. 18:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki rám szánt az életéből valamennyi időt.
2016. szept. 10. 18:09
 15/17 anonim válasza:
Elmult azota? Mi volt az oka?
2018. márc. 12. 12:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem múlt el.. Teljesen biztos vagyok benne, hogy csak pszichoszomatikus.
2018. márc. 16. 13:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Magnéziumot igyál pezsgőtablettában! Úgy sem múlik el?
2018. okt. 15. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!