Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Izomrángás/lüktetés bal...

Izomrángás/lüktetés bal karban? Mitől?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hónapja vannak ilyen rángásaim a bal karomban. Eleinte egy nap csak egyszer ketszer de mostmár 4-5 percenként jelentkezik. Fájni nem fáj csak kellemetlen.

Ez mitol lehet?

17/L

#izomrángás #izomlüktetés
2016. júl. 20. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Más tüneted nincs? Próbálj meg magnéziumot és kalciumot szedni, ha pár nap alatt nem javul, akkor orvos!
2016. júl. 21. 00:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Fáradékony és ingerült vagyok mostanában. Sokat is stresszeltem az elmult honapokban.

Nem tudom ennek lehet-e hozza koze.

2016. júl. 21. 00:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Hajjaj! Tapasztalat :) Vizsgaidőszakban volt már olyan velem is, hogy a szemhéjam-ajkam-combizmaim egyszerre csinálták. De maximum pár napig.

Csak ismételni tudom magam, kalcium+magnézium (plusz pihenj, lazíts!! Például most már nem is kellene fent lenned, menj, aludd ki magad), ha pár nap alatt ez nem teszi rendbe, akkor orvos. Ja, és igyál sokat!

2016. júl. 21. 00:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. júl. 21. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!