Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A rendszeres füldugó használat...

A rendszeres füldugó használat lehet ártalmas?

Figyelt kérdés

Most, hogy meleg van, zárt ablakok mellett ugyebár nem lehet meglenni. Így aztán minden este füldugóval a fülemben alszom, mert csak így bírom ki. A szomszédság ugyanis nem éppen a legcsendesebb...

Lehet valamiféle bajom abból, hogy rendszeresen használom?

Egyébként patikában kapható, szilikonos füldugót használok, amit azért pár hetente cserélek.

2016. aug. 11. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Bajod biztos nem lesz tőle. Mégis, mire gondoltál?
2016. aug. 11. 13:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Mit tudom én. Csak átfutott az agyamon, hogy esetleg valamilyen oknál fogva ártalmas lehet.
2016. aug. 11. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem huzamosabb füldugó hordástól kicsit be szokott gyulladni a hallójáratom. Egyébként inkább a csukott ablakot választanám, mint a füldugóban alvást.
2016. aug. 11. 20:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Te lehet, hogy kibírod csukott ablaknál, de én megfulladok levegő nélkül. Főleg, miután 35°C van kint egész nap, és a szoba maga is felmelegszik.
2016. aug. 12. 18:41
 5/5 anonim válasza:
Semmilyen problémát nem okoz. A lényeg, hogy kényelmes legyen. Régen én szivacsos fülhallgatóval csináltam, de az nem kényelmes
2018. aug. 17. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!