Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tennetek ilyenkor?

Mit tennetek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akinek van mind2 kellene valami csomo a bimboja hatanal. Elmondta ezt nekem de senki masnak nem. Mit csinaljak mondjam el a szüleinek vagy tartsam meg a titkot? Azt mondtam neki akarmilyen nagy titok nem mondom el. De ezen az elete is mulhat...
2016. szept. 7. 17:22
 1/6 A kérdező kommentje:
kellene helyett mellét akartam mondani. Sry telon vagyok
2016. szept. 7. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
A szövetek fejlődnek és az csomókat lépez , majd elmúlnak .
2016. szept. 7. 17:30
 3/6 A kérdező kommentje:
nagyon fiatal, 16 eves. Az lehetseges hogy mind2 mellebe ugyanott, valami kemeny csomos dolog van? En arra gondoltam hogy valami mas, nem daganat. Ilyen koran ki fejlodhet?
2016. szept. 7. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak a mirigyeket érzi. de azért biztonság kedvéért, meg a megnyugtatásául, megmutathatná szakorvosnak.
2016. szept. 7. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet teljesen ártalmatlan dolog, de menjen el a háziorvosához, megnézi és megnyugodhat ha nincs baj, vagy elküldi további vizsgálatra ha mégis kóros.
2016. szept. 8. 08:13
 6/6 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat
2016. szept. 8. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!