Ti mit tennétek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ne mondjátok, hogy dobjak be egy fél decit, mert azt nem lehet! :)
Állásinterjúm lesz ma és annyira izgulok, hogy már szinte rosszul vagyok! Rég voltam már interjúzni és nagyon félek, hogy bénázni fogok! Illetve a múlt héten volt egy interjú, de oda nem vettek fel és fogalmam sincs mit szúrtam el.
Ötletek? Ki mit csinál ilyenkor?
2013. ápr. 17. 07:53
1/1 Dudi87 válasza:
Felest semmiképpen ne igyál, mert azt megéreznék rajtad :) Nem kell aggódni, gondolj arra, hogy csak beszélgezni fogsz idegen emberekkel, akik kérdezgetnek rólad pár dolgot. Én is mindig tökre izgultam, meg idegeskedtem, de amint belépek, ez elmúlik és laza vagyok. De szerintem segíthet ha hallgatsz valami zenét előtte, vagy gyakorolod magadban a szöveget, amit mondani fogsz. Az olvasás biztosan nem menne az odaúton ... fogjál a kezedben valami kis motyót, amit babrálhatsz, akár interjú közben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!