Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 11-12-13 éves lányok és fiúk!...

11-12-13 éves lányok és fiúk! Ti mit tennétek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Lányok: Te vagy a lány..... Van 2 fiú, aki szeret, és verseng egymással érted. Mi alapján döntöd el, hogy melyiküket választod, ha például mindakettejükben van valami, ami vonz, de taszít is.... Szóval mi alapján választanátok?

Fiúk:Te vagy a fiú..... Tetszik egy lány, viszont van barátja, de Te mindenképp szeretnéd őt barátnak/havernak, esetleg barátnőnek. Miket tennél az érdekében, hogy felhívd magadra a lány figyelmét?

KÉRLEK TITEKET, CSAK OLYAN VÁLASZOLJON, AKI 11, 12, 13 ÉVES, ÉS NE ÍRJON IDE EGY 14-16-18 ÉVES, ÉS ANNÁL FELJEBBIEK! KÖSZÖNÖM!

ÉS KÉREM, AKI CSAK GÚNYT ŰZNE, VAGY CSAK FESZÜLTSÉGET AKAR KELTENI, AZ SE ÍRJON! KÖSZÖNÖM!

A helyes, rendes, komoly válaszokat nagyon szépen köszönöm nektek!

#tini #barátság #tinibarátság
2016. júl. 10. 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt kellene megértened, hogy erre nem lehet rendes választ adni.
2016. júl. 10. 19:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Neked meg azt, hogy meg lehet válaszolni, és megkértelek titeket, hogy ne kritizáljátok a kérdést! Köszönöm!
2016. júl. 11. 10:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Szabályt szegek, elnézést, de csak egy és fél évvel lépem túl a legfelső korhatárt na, mindegy.

Én, (mivel közel vagyok a 13-hoz, úgy érzem, van jogom válaszolni) a fiúknak megmondanám, hogy nem kell versengeni, és otthagynám őket, persze, kedvesen mondanám meg nekik. Gondolom, ez nekik sem jó, aztán az meg úgy mindenkinek jó lenne.

Dee, nem hiszem, hogy majd 11 éves lánynak ilyen problémái lennének :D

Lány voltam, csőőő

2016. júl. 11. 12:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Az alapján választanék fiút,hogy melyikük rossz tulajdonságával tudnék együtt élni

13L

2016. júl. 11. 15:35
 5/10 anonim ***** válasza:
41%

Tényleg bocs, de ezt nem hagyhatom ki. Nem tudom hány éves vagy, de 11-12-13 évesen még nem azon kell gondolkodnod, hogy két fiú közt melyikkel járj, hanem inkább még Barbizz vagy ilyenek. Majd 15-16 éves korodra megérted mit szeretnék közölni veled.

15f

2016. júl. 12. 01:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Uccsónak: 13 évesen már miért ne? OIlyankor már rég kinőtt mindenki a barbiból, nem lehet rátukmálni!
2016. júl. 12. 07:20
 7/10 A kérdező kommentje:
12 vok. :)
2016. júl. 12. 10:49
 8/10 A kérdező kommentje:
ÉS ÚTÁLOM A BARBIT!
2016. júl. 12. 10:50
 9/10 anonim ***** válasza:
A Barbis hozzászóló vagyok :) Egy 12-13 éves emberkének fingja sincs mi az a szerelem, és mi az a csalódás. Ezért mondtam, hogy várj 15-16 éves korodra, mert akkor már jobban és racionálisabban tudsz majd párt találni. :)
2016. júl. 12. 17:37
 10/10 anonim válasza:
Szia!Szerintem nézd meg azt, hogy ki az akivel több ideig együtt tudsz lenni. pl közös az érdeklődési körötök,esetleg ki az akivel jobban és többet tudsz beszélni,nevetni.
2016. júl. 12. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!