Lányok, ilyenkor mi a franc van?
Hát, furcsa a viselkedése, az biztos.
Lehet, hogy azért, mert kicsit elidegenedtetek, elszoktatok egymástól az új suli miatt.
Az is lehet, hogy azért ilyen zárkózott, mert ő is fél a visszautasítástól. Vagy fél, hogy valamit elront. Pl. egyik ismerősömmel történt, hogy volt egy srác, aki tetszett neki, eleinte egyszer-kérszer ráírt a srác, egyszer-kétszer a lány is kezdeményezett beszélgetést.
Ám azután már egyiken se mertek írni, mivel mindketten attól féltek hogy a másik nyomulásnak venné, és mivel a lány nem írt, a fiú sem, mert úgy gondolta, hogy akkor a csaj nem szereti. És ebből az ördögi körből tán sose szabadultak volna, ha a fiú nem hívja el a lányt találkozni. Szóval szerintem te is tedd ezt. Jobb az, ha úgy nem sikerül, hogy tudod, hogy megpróbàltad, mint az, higyha úgy nem sikerül, hogy nem tettél semmit ennek érdekébe. Bocsi, 14 vagyok, de azért remélem, tudtam segíteni!:) sok szerencsét! Mindenképp próbàlkozz!:)
uncsi voltál neki,sablonos,azért volt ekkora kocoltatás.
de nincs ez veszve,kipróbálhatsz rajta több mindent.
szerintem alapszabály,hogy kb minimálisat kérdezz,szinte sose az első körökben.
ha már kialakult egy párbeszéd,utána már persze természetesen.
beszélj,a témával keltsd fel az érdeklődését és az érdeklődés jeleit leveheted a testbeszédből és abból,ha kérdez valamit,ami itt ugye nem történt meg.
utána meg kezd el neg-elni.
amúgy a bökés után kellett volna lecsapni aznap,mert a tökölésnél semmit nem utálnak jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!