Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem jön álom a szememre?

Miért nem jön álom a szememre?

Figyelt kérdés
Mindig is jól aludtam, de az utóbbi időkben nagyon nehezen alszom el. Csak az ágyban forgolódom. Van, hogy összesen vagy 2 órát alszom. Szerintem azért van, mert azon stresszelek, hogy nem tudok 8 órát aludni és folyton az órát nézem, hogy mostmár csak x,y órám van hátra. Valaki nem tudna ötleteket mondani? Eddig amiket olvastam nem volt hatásos.
2016. szept. 5. 05:44
 1/2 A kérdező kommentje:
Jah, és attól félek, hogy ez befolyásolja a növekedésem.
2016. szept. 5. 05:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Sok tényező lehet ilyenkor ami a rossz alváshoz vezet!

Lehet ,hogy a stressz ,de az is meglehet ,hogy a matracod amin alszol! Esetleg elalvás előtti időkben sokat vagy olyat eszel ami megterheli az emésztésed...

Nem akarok itt semmit sem ajánlgatni ,de én is rossz alvó voltam. Ritkán lefekvés előtt inhalálok egy kis zöldet és máris jobban megy az alvás.

2016. szept. 5. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!