Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan enyhe nyugtató, ami...

Van olyan enyhe nyugtató, ami nagyobb gyerek adható?

Figyelt kérdés
2016. aug. 30. 09:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

NINCS!!!

Bármilyen problémája van,nem a gyógyszer a megoldás.

Engem kiskoromban "begyógyszereztek" a szüleim,mert szerintük ez volt a legjobb megoldás arra,hogy otthon szorongtam,mert az iskolában bántottak...Életem legrosszabb élménye volt,önszántamból soha nem vennék be ilyen "drogokat",nem oldanak meg semmit.

2016. aug. 30. 10:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Gyerekorvos fog ajanlani sedatif pc-t, ez egy homeopatias szer, engem is evvel tomtek gyerekkoromban, de igazabol szerintem semmit se csinal. Most, hogy mar majdnem felnott vagyok, gyogynovenyeseket szedek, ilyen pl a hova.

De nem igazan ajanlom, inkabb a problemat kene megoldani, ezek csak elnyomjak a tuneteket, de a problema marad.

Beszelj a gyerekorvossal, tud ajanlani ingyenes pszichologust biztosan a gyermeknek.

Ne varjatok meg, amig tonkre megy szerencsetlen. Lattam mar nem egy ilyet, hidd el, eleg durva dolgok ki tudnak sulni a gyerekkori szorongasbol.

2016. aug. 30. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!